Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Még mindig baj van, de nektek köszönhetően már sokkal kisebb!

Kedves bajtársaink!

Egy hete kongattuk meg a vészharangokat azzal a hírrel, hogy a Mérce bajban van! Azóta sok támogatást, megosztást, és még több kedves szót kaptunk tőletek! Sokan támogattatok, sokan aggódtatok értünk!

Az egy hét eredménye, amit veletek közösen elértünk, hogy a Bajométer mutatója megmozdult előbb csak picit, aztán még nagyobbat, ma reggelre pedig már a „nagy baj”-ból átért a „kis baj” zónába. Ez azt jelenti, hogy a közvetlen csődhelyzetet elhárítottuk. Januárban még működni fog a Mérce!

De a helyzetet nem oldottuk meg, csak kitoltuk a baj bekövetkeztét, a csőd időpontját!

Ezért továbbra is szükségünk van a támogatásotokra, a bajtársi segítségetekre! Most az a helyzet, hogy még 400 ezer forint rendszeres és 2 millió forint egyszeri támogatásra van szükségünk, hogy a „kis baj” kategóriából a „nincs baj” kategóriába nyomjuk együtt a Bajométer mutatóját. Ha kiérnénk végre a „kis baj”-ból, az azt jelentené, a közvetlen veszély elhárult, de akkor is csak ott tartanánk, hogy márciusig tudjuk azt mondani, működik a Mérce.

Persze a legnagyobb eredmény az lenne, ha a „bővülés” kategória tetejére érnénk: Ehhez arra lenne szükségünk, hogy december végéig összegyűjtsünk még 1,5 millió rendszeres támogatást. Ekkor azt mondhatnánk, hogy egy évre biztosítva van a Mérce működése.

De itt még nem tartunk. Most újra a segítségeteket tudjuk csak kérni:

ha még nem tettétek, támogassatok minket,

ha pedig már megtettétek vagy erre nincs lehetőségetek, akkor azt kérjük, szóljatok az ismerőseiteknek, hogy a független sajtó védelmében ők is állítsanak be 3000-5000 forint rendszeres havi támogatást!

Itt olvashatsz arról, hogy miért vagyunk bajban. Itt pedig megtalálod a Bajométer részletes leírását.

Bajban van a Mérce!

A Mérce kizárólag az olvasók támogatásából működik. A te támogatásoddal tudunk cikkeket írni, élőben közvetíteni a legfontosabb eseményekről és eljuttatni a híreinket az ország minden szegletébe.

Segítségre van szükségünk ahhoz, hogy jövőre is legalább azt kaphassátok tűlünk, mint idén. Katasztrófa nincs, baj viszont van, kedves olvasók.

További támogatási lehetőségekért kattints ide!
Olvass tovább!