Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Még mindig baj van, de nektek köszönhetően már sokkal kisebb!

Ez a cikk több mint 4 éves.

Kedves bajtársaink!

Egy hete kongattuk meg a vészharangokat azzal a hírrel, hogy a Mérce bajban van! Azóta sok támogatást, megosztást, és még több kedves szót kaptunk tőletek! Sokan támogattatok, sokan aggódtatok értünk!

Az egy hét eredménye, amit veletek közösen elértünk, hogy a Bajométer mutatója megmozdult előbb csak picit, aztán még nagyobbat, ma reggelre pedig már a „nagy baj”-ból átért a „kis baj” zónába. Ez azt jelenti, hogy a közvetlen csődhelyzetet elhárítottuk. Januárban még működni fog a Mérce!

De a helyzetet nem oldottuk meg, csak kitoltuk a baj bekövetkeztét, a csőd időpontját!

Ezért továbbra is szükségünk van a támogatásotokra, a bajtársi segítségetekre! Most az a helyzet, hogy még 400 ezer forint rendszeres és 2 millió forint egyszeri támogatásra van szükségünk, hogy a „kis baj” kategóriából a „nincs baj” kategóriába nyomjuk együtt a Bajométer mutatóját. Ha kiérnénk végre a „kis baj”-ból, az azt jelentené, a közvetlen veszély elhárult, de akkor is csak ott tartanánk, hogy márciusig tudjuk azt mondani, működik a Mérce.

Persze a legnagyobb eredmény az lenne, ha a „bővülés” kategória tetejére érnénk: Ehhez arra lenne szükségünk, hogy december végéig összegyűjtsünk még 1,5 millió rendszeres támogatást. Ekkor azt mondhatnánk, hogy egy évre biztosítva van a Mérce működése.

De itt még nem tartunk. Most újra a segítségeteket tudjuk csak kérni:

ha még nem tettétek, támogassatok minket,

ha pedig már megtettétek vagy erre nincs lehetőségetek, akkor azt kérjük, szóljatok az ismerőseiteknek, hogy a független sajtó védelmében ők is állítsanak be 3000-5000 forint rendszeres havi támogatást!

Itt olvashatsz arról, hogy miért vagyunk bajban. Itt pedig megtalálod a Bajométer részletes leírását.

Bajban van a Mérce!

A Mérce kizárólag az olvasók támogatásából működik. A te támogatásoddal tudunk cikkeket írni, élőben közvetíteni a legfontosabb eseményekről és eljuttatni a híreinket az ország minden szegletébe.

Segítségre van szükségünk ahhoz, hogy jövőre is legalább azt kaphassátok tűlünk, mint idén. Katasztrófa nincs, baj viszont van, kedves olvasók.

További támogatási lehetőségekért kattints ide!