Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Akik korábban nyilvánosan lehülyéztek, rágalmaztak, feljelentettek, most kisebbségbe kerültek”

Lassan már egy hónap eltelt az önkormányzati választások óta, úgyhogy leültünk az I. és a IX. kerület új polgármestereivel, valamint a X. kerület friss képviselőjével, hogy arról beszélgessünk velük, hogy halad a munka az önkormányzataikban.

A beszélgetés során szóba került, hogy milyen nehézségekkel szembesültek az újonnan megválasztott politikusok már az alakuló üléseik előtt, hogy melyik döntéseik, illetve pillanatok okoztak nekik örömet ebben az első hónapban, hogy milyen nagyszabású terveik vannak a kerületeikben és hogy mit is jelent számukra az az óriási felelősség, amivel a választók felruházták őket.

Baranyi Krisztinával, V. Naszályi Mártával és Stemler Diánával Diószegi-Horváth Nóra beszélgetett.

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

„Aki ezt kitalálta, az életében nemhogy munkahelyen nem volt, de nem is dolgozott” Szakszervezeti vezetők a munkaidőkeret-rendeletről

Diószegi-Horváth Nóra Trenyisán Máté munkajogásszal, László Zoltánnal (Vasas) és Székely Tamással (VDSZ) beszélte meg, miről is szól a 2 éves munkaidőkeret elrendelését lehetővé tevő miniszterelnöki rendelet, kinek jó, mi lehet a célja, és hogyan lehetséges annak negatív hatásai ellen védekezni.