Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Akik korábban nyilvánosan lehülyéztek, rágalmaztak, feljelentettek, most kisebbségbe kerültek”

Lassan már egy hónap eltelt az önkormányzati választások óta, úgyhogy leültünk az I. és a IX. kerület új polgármestereivel, valamint a X. kerület friss képviselőjével, hogy arról beszélgessünk velük, hogy halad a munka az önkormányzataikban.

A beszélgetés során szóba került, hogy milyen nehézségekkel szembesültek az újonnan megválasztott politikusok már az alakuló üléseik előtt, hogy melyik döntéseik, illetve pillanatok okoztak nekik örömet ebben az első hónapban, hogy milyen nagyszabású terveik vannak a kerületeikben és hogy mit is jelent számukra az az óriási felelősség, amivel a választók felruházták őket.

Baranyi Krisztinával, V. Naszályi Mártával és Stemler Diánával Diószegi-Horváth Nóra beszélgetett.

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

„Amink még van, azt foggal-körömmel védenünk kell”

Több ezer ember ölelte át a tatai Öreg-tavat, tiltakozva a partjára tervezett 120 szobás luxusszálloda ellen. A tataiak arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ügyük nem egyedi, össze kell fognunk az országszerte tapasztalható természetpusztítás ellen.