Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Akik korábban nyilvánosan lehülyéztek, rágalmaztak, feljelentettek, most kisebbségbe kerültek”

Lassan már egy hónap eltelt az önkormányzati választások óta, úgyhogy leültünk az I. és a IX. kerület új polgármestereivel, valamint a X. kerület friss képviselőjével, hogy arról beszélgessünk velük, hogy halad a munka az önkormányzataikban.

A beszélgetés során szóba került, hogy milyen nehézségekkel szembesültek az újonnan megválasztott politikusok már az alakuló üléseik előtt, hogy melyik döntéseik, illetve pillanatok okoztak nekik örömet ebben az első hónapban, hogy milyen nagyszabású terveik vannak a kerületeikben és hogy mit is jelent számukra az az óriási felelősség, amivel a választók felruházták őket.

Baranyi Krisztinával, V. Naszályi Mártával és Stemler Diánával Diószegi-Horváth Nóra beszélgetett.

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

Hol politizáljon az ellenzék a szájzártörvény után: az Országgyűlésben vagy az utcán?

Hol képviseli választópolgárait az ellenzék, ha az Országgyűlésben Kövér László az úr? Mit csináljon egy politikus, ha kérdéseire Orbán Viktor csak cinikus választ ad? Hogyan juthat bárki valódi információkhoz, ha a Fidesz mindent megtesz azért, hogy elfedje azokat? Hol politizáljon az ellenzék: az Országgyűlésben vagy az utcán?