Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Akik korábban nyilvánosan lehülyéztek, rágalmaztak, feljelentettek, most kisebbségbe kerültek”

Lassan már egy hónap eltelt az önkormányzati választások óta, úgyhogy leültünk az I. és a IX. kerület új polgármestereivel, valamint a X. kerület friss képviselőjével, hogy arról beszélgessünk velük, hogy halad a munka az önkormányzataikban.

A beszélgetés során szóba került, hogy milyen nehézségekkel szembesültek az újonnan megválasztott politikusok már az alakuló üléseik előtt, hogy melyik döntéseik, illetve pillanatok okoztak nekik örömet ebben az első hónapban, hogy milyen nagyszabású terveik vannak a kerületeikben és hogy mit is jelent számukra az az óriási felelősség, amivel a választók felruházták őket.

Baranyi Krisztinával, V. Naszályi Mártával és Stemler Diánával Diószegi-Horváth Nóra beszélgetett.

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

„A magyar társadalom történetében ez egy fordulópont volt” Egy évvel ezelőtt kezdődött el a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéshullám

László Zoltánnal, a Vasas alelnökével, és Komjáthi Imrével, az MSZP alelnökével arról beszélgettünk, hogy egy évvel az ominózus események után hogy látják: volt-e értelme a tiltakozásnak, változott-e a munkavállalók helyzete, és hogyan profitáltak a helyzetből a szakszervezetek és az ellenzéki pártok.

Nincs B bolygó, nincs B terv!

A IV. Globális Klímasztrájkon jártunk. Videóriportunkban nemcsak helyszíni interjúkat készítettünk a résztvevőkkel, hanem felvázoltuk azt is, milyen következményekkel járhat Magyarországon a felmelegedés, mik ennek az okai, és miért nem lehetséges a jelenlegi tőkés rendszerben megnyugtatóan kezelni a kérdést.