Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Baranyi Krisztinát azzal próbálják lejáratni, hogy szöges szalámikat dobál a 9. kerületben

Ez a cikk több mint 4 éves.

FRISSÍTÉS 11.20: A szöges szalámis posztot eltávolították a Facebook-oldalról.

Baranyi Krisztina, a 9. kerület ellenzéki polgármester-jelöltje osztotta meg a Facebook-oldalán, hova süllyedt az ellene zajló lejáratókampány. Egész pontosan azzal próbálják hitelteleníteni:

hogy szöges szalámikat szór ki a kerületben.

A poszt, amire Baranyi felhívta a figyelmet, így néz ki:

Persze, Baranyi nincs nevesítve a posztban, csak az „ez a nő” felütéshez az ő kissé elmosódott, de jócskán felismerhető fotója van mellékelve, meg némi szöggel átszúrt szalámi, ami persze semmit sem bizonyít, és persze a posztban olvasható, hogy „több gazda jelezte”, hogy a kutyája már megsérült.

Baranyi így kommentálta saját oldalán az esetet, mellékelve egy saját, kutyás képet is:

„Balra a valóság, jobbra a Fidesz propaganda.
Engem nehéz lenne abuzálással vádolni, marad az állatkínzás rágalma.

Félnek.
Van mitől.”

A Há’ most mi van abba? Facebook-oldalnak közel 140 ezer követője van, és az utóbbi időben feltűnően sokat szerepel rajta Baranyi Krisztina (több olyan poszt is van, ami a külsején gúnyolódok például), de Barabás Richárd párbeszédes politikust is támadják több ízben melegségével. Feltűnő, hogy szeptember vége óta jelentek meg az ellenzéki politikusokat támadó posztok az oldalon, korábban egészen más volt a profilja.

Nem ez az egyetlen durva kampányfogás az utóbbi időben: Dunaújvárosban azzal riogatnak, hogy ha az ellenzéki jelölt lesz a polgármester, kutya- és macskahúst kell majd enni, V. Naszályi Márta I. kerületi polgármester-jelölt kampányirodáját valaki kutyaszarral kente össze, volt már halálos fenyegetés is, és még sorolhatnánk…

Baranyi Krisztina posztja itt nézhető meg: