Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Dunaújvárosban már azzal riogatnak, hogy ha az ellenzék nyer, kutya- és macskahúst kell enni

Ez a cikk több mint 4 éves.

Kampányidőszak van, ilyenkor az ember tűréshatára jócskán kitolódik. Igazából abban sincs semmi meglepő, hogy ha valaki előrántja a migránskártyát ilyentájt (íme egy puritán példa Németh Szilárdtól). Szóval valami nagyon nagyot kell dobni ahhoz, hogy az ember még meglepődjön.

Nos, Dunaújvárosban sikerült megugrani a lécet.

A gondolatmenet, ami a helyi lapban megjelent, a következő:

  • A brit igazságügyi minisztérium nem tiltotta be a kutya- és macskahús fogyasztását, mert a sok ázsiai lakos ennek nem örült volna.
  • A kutya és a macska háziállat, nem esszük meg és kész – erről már a 888.hu is beszámolt.
  • Egy dunaújvárosi állatbarát osztja ezeket a nézeteket, az európai kultúrába nem fér bele, hogy idejönnek, és megeszik a kutyáinkat és macskáinkat.
  • Pedig a téma még mifelénk is „asztalra kerülhet”, a jobbikos Pintér Tamás ellenzéki polgármester-jelölt ugyanis azzal a baloldallal kokettál, akik beengednék a migránsokat.
  • Pintér még Botka László szegedi polgármestert is meglátogatta, gaz szándékai ebből is egyértelműen kikövetkeztethetőek.

És innentől szóljon a pontos idézet a lapból:

„Nyugaton már több helyen engedik is, hogy ezek a migránsok a saját szokásaiknak hódoljanak, idő kérdése lenne, hogy ez meghonosodjon ott is, ahová a betelepítési kvótákkal ilyen csoportokat, népeket betelepítenének.

Félő, hogy ezáltal szó szerinti értelmet nyerne a hot dog és a macskahúst sem bújtatnák a hamis baknyúl vadasan elnevezés mögé. Soros mondja a verdiktet ezzel kapcsolatban, Pintérék pedig beálltak abba a sorba, akik ezt követnék is.”

Kapja össze magát minden propagandista, ezt a szintet ugyanis nehéz lesz megugrani.

A „cikkről” szóló poszt Pintér Tamás Facebook-oldalán található, ő így kommentálta az esetet:

„Azt hittem, hogy nincs lejjebb, de van! A ma megjelent írás szerint győzelmem esetén kutya és macskahúst fogok etetni a Dunaújvárosiakkal. Nincs szebb szó, ezek elmebetegek. Aki ilyen cikkeket rendel meg, az alkalmatlan Dunaújváros vezetésére! Ezért kell győznünk október 13-án.”

 

Címlapképünk csak illusztráció, a rajta szereplő kutyát és macskát senki sem szeretné megenni (reméljük).