Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kamuprofilokkal támadtak a fideszesek Keszthelyen, csúnyán lelepleződtek

Ez a cikk több mint 4 éves.

Nagy Bálint fideszes alpolgármester javaslatára a keszthelyi képviselő-testület nemrégiben döntött a város utolsó szabadstrandjának felszámolásáról. A Népszava szerint a strand helyén egy budapesti vállalkozás „kutyás élményparkot” és piknikkertet hozna létre. A majdnem egy hektáros területet a Sziládi-Kovács Tibor vezette Kutyabarát internetes oldalt működtető cég névleg egymillió forintért kapja meg öt évre.

Keszthelyen ezzel megszűnt annak lehetősége, hogy bárki ingyen mártózhasson meg a Balatonban. Az elmúlt években ezzel párhuzamosan a város fennmaradó partszakasza teljes egészében a Fideszhez, főként Mészáros Lőrinchez és Tiborcz Istvánhoz köthető cégek és üzletemberek kezébe került.

Nem hagynák viszont annyiban ezt a helyzetet a helyi ellenzéki szervezetek, amelyek a KÉVE (Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület) alá tömörülve szombaton tüntetést is szerveztek a tervezett „élménypark” ellen.

A tüntetés hírére lendületbe jött a kormánypárti Pesti Srácok is, ahol Füssy Angéla szerző (aki saját forrásait adta ki nemrég) több „helyi” Facebook-kommentjét bemutatva próbálta lejáratni az szervezetet és az eseményt, azt „agyhalálnak” beállítva, viszont sajnos úgy tűnik, hogy

ezek a felhasználók nem csak hogy nem helyiek, de egészen konkrétan nem is léteznek.

A KÉVE adminjai ugyanis hétfő éjjel trollvadászatot rendeztek, és összegyűjtötték az általuk talált kamuprofilokat. Van itt minden:

„Sziklás” úr (eredetileg sapkareklám fotómodelljÉNEK KÉPE)

„Lipták” kisasszony (valójában dr. Ryan gyermekorvos képe)

Akit érdekel, itt nézelődhet kedvére a fideszes trollgyárban:

(via Alfahír)