Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Az állatidomár Kövér László hétfőn belefáradt a parlamenti rendcsinálásba

Ez a cikk több mint 3 éves.

Kövér László házelnök az Országgyűlés ülését ugyan csak 9 óra 30 perc és 11 óra között vezette hétfőn, de így is számos alkalmat ragadott meg arra, hogy az ellenzéki képviselőket fegyelmezze.

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

Előbb az ellenzék bekiabáló képviselőit kérte meg, hogy a demokrácia szabályai szerint hallgassák meg a kormánypárti képviselőket. Majd Szabó Tímeát rakta helyre, hogy nem a kocsmában van, mivel egy szóképpel élve ő azt mondta, hogy a kormánypárti képviselők még az anyjukat is eladnák két forintért.

Ezután Kövér Lászlót Kocsis Máté arra kérte, hogy bár nem állatidomár, de fékezze meg az ellenzéki képviselők bekiabálásait. Kövér ezt meg is tette, és kérte a DK-s Arató Gergelyt, hogy méltányolja, Kövér már belefáradt, alig egy óra alatt a parlamenti rendcsinálásba.

Frissítés 11:54: Korábban tévesen azt írtuk, hogy Kövér Lászlót nem zavarta Kocsis Máté „képalkotása”, valójában viszont Kövér László Kocsis Mátét is rendre utasította, a videóban elhangzó „Ön is válogassa meg a szavait!” neki szólt. Tévedésünkért elnézést kérünk.