Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Ezúttal a felcsúti buszmegálló építése közben csaptak le a rendőrök a Kétfarkúakra

Ez a cikk több mint 5 éves.

Basky nyomdokain járva szerette volna még szebbé és jobbá varázsolni a miniszterelnök faluját a Magyar Kétfarkú Kutyapárt , de a rend őrei közbeléptek. A párt aktivistái éppen az egyik teljesen fedetlen felcsúti buszmegálló fölé próbáltak tetőt ácsolni, amikor kihívták rájuk a rendőrséget. Ahogy a párt csütörtök este közzétett Facebook-bejegyzésében fogalmaz, feltételezhetően azért látogatott ki a helyszínre a hatóság, mert

„alapvető fontosságú, h továbbra is ázzanak az emberek a megállóban”

A buszmegállóprojekt és a Kétfarkúak elmúlt időszakbeli kiemelkedő felcsúti aktivitása a Super Lőrinc-freskó megalkotásával egyébként valószínűleg nem független attól, hogy végül összejött a Magyar Kétfarkú Kutya Párt terve, és azonos nevű jelöltet tud indítani a Fidesszel az augusztus 12-i időközi, a Mészáros Lőrinc lemondása miatt tartandó polgármester-választáson. A Fidesz-KDNP jelöltje, Mészáros László István mellett így a magát függetlenként megmérettető Mészáros László János indul majd.

A héten már történt egy hasonló eset a Kétfarkúakkal, akkor a rákosrendezői, MÁV-területen található kerékpárutat próbálták befoltozni. Először akkor is rendőrt hívtak rájuk, akik – miután károkozás hiányában nem látták indokoltnak, hogy intézkedjenek – nem sokkal később távoztak. Ezután viszont a MÁV őrző-védőkkel kezdte őriztetni a területet nehogy megépüljön a bicikliút.