Eredmények 99,98%-os feldolgozottságnál

52,26%
16,21%
9,90%
6,67%
6,42%
Szerzett mandátumot:
Fidesz: 13 (52,26%)
DK: 4 (16,21%)
Momentum: 2 (9,90%)
MSZP-P: 1 (6,67%)
Jobbik: 1 (6,42%)
Nem szerzett mandátumot:
Mi Hazánk: 3,32%
MKKP: 2,62%
LMP: 2,18%

A portásokat lecserélték, holnap dől el a Hír TV sorsa

Állománygyűlést hívott össze holnapra a Hír TV vezetősége, itt derülhet fény a Hír TV, és dolgozóinak sorsára – írja az Azonnali.hu.

Az állománygyűlésen ott lesz a TV új tulajdonosa, Nyerges Zsolt is, akinek Simicska Lajos a Fidesz újabb kétharmados győzelmét követően átadta a televíziót. A tévé dolgozói eddig homályban voltak hagyva, a múlt héten távozó vezérigazgató, Fonyó Károly csak annyit mondott, szerinte a tévé működik tovább.

Arról azonban már a hetekben lehehett olvasni, hogy az egykori Fidesz-közeli, majd az Orbán-Simicska-szakítással ellenzékibe átmenő Hír TV visszakerül a Fidesz-birodalomba: a 444.hu például korábban arról írt, a tévé sorsáról a legfelsőbb körben döntenek, és valószínűleg a szakítás után az Echo-tévéhez igazoló vezérigazgató-helyettes, Szikszai Péter vezetheti majd a tévét.

A több forrásból értesült Azonnali úgy tudja, a csatorna portaszolgálatát már ma lecserélték. Az Azonnalinak Csintalan Sándor, a Hír TV egyik műsorvezetője nyilatkozott. Szerinte a Hír TV „egy másik tévé lesz”, de megszűnni nem fog,

„hiszen számtalan haszna van egy ilyen TV-nek a NER-en belül, egy ilyen rendszernek kellenek a rivalizáló érdekcsoportok”.

Csintalan szerint a visszafoglaláshoz csak néhány embert kell elküldeni és pár műsort megszüntetni, példaként Kálmán Olgát és magát, illetve a Szabadfogás és a Célpont című műsorokat említette.

Olvass tovább!