Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Elköszönt a stábtól a Hír TV elnöke

Ez a cikk több mint 5 éves.

Kedden elhárult az utolsó akadály az elől, hogy a Simicska Lajos tulajdonában álló Hír TV Nyerges Zsolt kezébe kerüljön: a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta a tulajdonosváltást. A 24.hu úgy tudja, Fonyó Károly, a Hír TV elnöke tegnap elköszönt a tévé stábjától.

Fonyó Károly a G-napot követően lett a Hír TV elnöke, Simicska ekkor lépett hátrébb, és adta át a vezetést bizalmi emberének. Simicska pedig az áprilisi választás után még hátrább lépett: július 4-én derült ki, hogy kiszáll az üzleti életből, és tulajdonai nagy részét, benne megmaradt médiaportfólióját Nyerges Zsoltnak adja el.

A 24.hu úgy tudja, Fonyó Károly megköszönte a munkatársaknak az elmúlt három és fél évet, amit a csatorna vezetőjeként töltött. Arról ugyanakkor nem mondott semmit, hogy mi várható a televíziónál.

A Hír TV sorsáról az adásvétel óta biztosat nem tudni, elképzelhető, hogy a konzervatív tévé megszűnik, avagy Simicska más cégeivel együtt Mészáros Lőrinchez kerül.

Frissítés 15.20 A zoom.hu-nak Fonyó Károly azt nyilatkozta, szerinte a Hír TV működik tovább, a vezérizgató a régi Hír TV-s Pauwlik László lesz.

„Új tulajdonos van, nem is gondoltam, hogy maradnom kellene, ezért távozom, ezt pedig közöltem a kollégákkal, és megköszöntem a jó hangulatú, jó csapatnak azt a tisztességes munkát, amit az elmúlt három és fél évben tapasztaltam”

– mondta a leköszönő elnök.

(24.hu)