Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Iratkozz fel a Mérce híreire, hogy ne maradj le arról, ami neked fontos!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Tudni akarod, ki elől szaladt el Kósa Lajos? Mit loptak el ma a politikusok? Ki a legesélyesebb jelölt a körzetedben?

Iratkozz fel a Mérce értesítéseire! Ezt Chrome vagy Firefox böngészőből tudod megtenni (telefonról is). Kattints ide, vagy kattints jobb oldalt az alsó sarokban a körben megjelenő csengőre. Ugyanezen a csengőn tudod kikapcsolni is az értesítéseket, ha meggondoltad magad (de később akár újra be is tudod).

Azért vezettük be ezt az értesítési rendszert, mert a Facebook fokozatosan bevezetett új algoritmusának köszönhetően egyre kevesebb tartalmat tudunk eljuttatni hozzátok a közösségi médiában.

Naponta 2-3 cikket fogunk nektek az értesítéssel küldeni, a nap legolvasottabb, legfontosabb és leginkább „mércés”, egyedi, általunk készített tartalmait.

Persze nem csak így olvashatod a legfontosabb híreinket, cikkeinket. Ha beállítod, hogy elsőként láthasd a Mérce híreit a Facebookon (itt írtuk le, hogyan kell), vagy ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor szintén eljutnak majd hozzád a legfontosabb tartalmak, és további fejlesztéseket is tervezünk, hogy ne maradjatok le semmiről.

Persze a legegyszerűbb az, ha minden napodat azzal kezded, hogy beütöd a böngészőbe a merce.hu webcímet ;D

Köszönjük, ha feliratkozol, olvasol, követsz minket, a Mérce ugyanis 100%-ban az olvasók támogatásából működő hírportál, a támogatásotok nélkül nem is léteznénk!