Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Összegyűlt az 5 millió! 10 nap múlva, október 22-én indul a merce.hu!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Kezdjük rögtön a végén: öveket becsatolni, október 22-én, vasárnap, 10  nap múlva indul a merce.hu!

A Mérce-portálra gyűjtő kampányunk lezárult. Nektek köszönhetően sikerült összegyűjteni az 5000 portáljegyet. Sőt! Végül több mint 5 millió  forint gyűlt össze a támogatásotokból, méghozzá több mint 1300 ember támogatásából. Köszönjük! Az igazat megvallva meg is vagyunk hatódva, mert nem voltunk biztosak benne, hogy ez sikerülni fog. De sikerült, és ez egy olyan erős támogatás és legitimáció a Mérce számára, ami óriási erőt ad a munkánkhoz!

De nem csak a gyűjtést végeztük el, kemény nyár van mögöttünk. Bízva a segítségetekben már nyár elején elkezdtük a merce.hu, az új arculat és a megújuló szerkesztőségi működés tervezését.

A programozás vége fele járunk, bár nem lesz még minden feature éles 22-én. A szerkesztőség működése nagyjából ki van találva, bár bizonyosan kell majd rajta finomítani, és bele is kell rázódnunk az új működésbe. A szerkesztőség kibővített tagsága is feláll reményeink szerint november végére. Az arculat pedig már készen is van, úgyhogy meg is mutatjuk a mérce új logóját!

logo_share3.png

Tehát 10 nap múlva indul a merce.hu. Ebben a 10 napban a Facebookon és a blogon  is találkozhattok majd a bevezető kampányunkkal: minél több jelenlegi olvasónkhoz szeretnénk eljuttatni az üzenetet, hogy költözünk, indul a merce.hu, és minél több új olvasót is szeretnénk elérni a portál indításáig. Ebben pedig nektek is nagy szerepetek lehet. Segítsetek, vigyétek az indulás hírét itt a Facebookon, és a való világban, a barátaitok, ismerőseitek körében. Mondjátok el, hogy október 22-én indul a merce.hu, Magyarország első, 100%-ban olvasói támogatásból működő hírportálja, amely feldolgozza a nap legfontosabb híreit és kiemelten fog foglalkozni, a dolgozók, a nők, a szegénységben élők, az egészségügy és az oktatás helyzetével!

Október 22-én indulunk, és október 23 eseményeit már az új, élesített portálon szeretnénk Nektek közvetíteni, végig a nap folyamán, az eddig megszokott színvonalon. Persze ez egy új műfaj lesz számunkra is, eddig nem írtunk híreket, és bele kell majd rázódnunk, biztos fogunk hibázni is. De azt reméljük, hogy ezek a hibák eltörpülnek majd azokhoz az eredményekhez és sikerekhez képest, amit a merce.hu, a ti segítségetekkel összerakott, új magyar hírportál el fog érni!

Még egyszer: Nagyon köszönjük az eddigi támogatásotokat, ezután is nagyon számítunk Rátok, találkozzunk a blogon, 10 nap múlva pedig az új Mércén!

Ha megnézéd pontosan mennyi idő van hátra az indulásig, vagy feliratkoznál a hírlevelünkre, hogy tuti ne maradj le róla azt itt teheted meg: merce.hu

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.