Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Tiltakozol a gyereked jövőjéért? Egy rohadt migráns vagy a Fidesz rezsibiztosa szerint

Ez a cikk több mint 8 éves.

Eddig csupán Soros György, a kommunisták, az ellenzék és az idegen erők álltak az oktatási rendszer szörnyű állapotáért tiltakozók mögött, de most új szintet lépett a Fidesz szónokaként, napirend előtti felszólalásra emelkedő Németh Szilárd rezsibiztos. Szerinte ugyanis a szakszervezeteket az ellenzéki pártok bujtják fel, akik túszul ejtették az iskolákat (aha, a KLIK, a tankerületi igazgatók, a Fidesz által kinevezett igazgatók, a köznevelési törvény nem), és felhasználják a szülőket és gyerekeket a mocskos céljaik elérésben. És folytatja is a rezsibiztos:

„ebben semmi sem drága, semmi sem szent. Ugyanúgy gátlástalanul tolják maguk előtt a gyermekeket, ugyanúgy felelőtlenül használják a kiskorú tanulókat pajzsnak, mint az Európát lerohanó illegális bevándorlók.”

5228780_5c280e045d4b8073cb362c9e55ac9c20_wm.jpg

Kicsit unalmas már, hogy a Fidesz szerint mindenki, aki nem ért egyet vele, az zombi és nincs szabad akarata, hanem csak megtévesztett, buta és felhasználják őt. De ez a migránsozás már szintlépés.

Azon lépjünk is túl rögtön, hogy a maguk előtt gyerekeiket pajzsként tartó menekültek sztorija leginkább gyenge hazugság, koncentráljunk arra, hogy a kormánypárt hogyan próbálja meg összekötni a gyűlöletkampányát az oktatási tiltakozással.

Pontosan tudjuk, mit gondol a Fidesz a menekültekről, ezek zombik, akik elözönlik Európát, nőket erőszakolnak, gyilkolnak, idegenek és félni kell tőlük.

Most ezt a képet húzta rá a tiltakozókra a Fidesz képviselője.

Igen, a Fidesz képviselője szerint, ha te úgy véled, rosszul működik az oktatás, és ez ellen felemeled bármilyen módon a szavad, akár egy magánbeszélgetésben is, akkor a tiltakozók oldalára állsz, és így olyan vagy, mint a Fidesz szerint nőket erőszakoló, veszélyes „migránsok”.

Ebben az egészben az a szörnyű, hogy még csak kormányváltást sem követelnek a pedagógusok, szülők és diákok, nem kérdőjelezik meg a kormány hatalmát, egyszerűen szeretnék, ha jobban működne az oktatás és ezáltal saját maguk és az egész közösség élete.

A kormány jobban tenné, ha migránsozás, sorosozás, mindenféle háttérhatalom sejtetése helyett, az ellenzéki pártok demonizálása helyett inkább a követelésekre figyelne. Mert ezek a követelések nem egy-két ember, hanem sok százezer ember, millió ember követelései, még ha nem is tüntet vagy sztrájkol mindegyikőjük.

Ezt, migránsozás helyett, nem azért kéne figyelembe vennie a kormánynak, hogy megőrizze hatalmát, hanem azért, mert a kormány elvileg ezeknek az embereknek az érdekeit képviseli. És ameddig migránsozásra, sorosozásra, komcsizásra futja, addig szépen rohad tovább a közoktatás. Ez pedig senkinek sem jó.

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

A Kettős Mérce csak akkor tud működni, ha te is támogatod!
A Kettős Mérce nem segít pártokat vagy oligarchákat. Ők sem segítenek minket. A Mércét akkor tudjuk hosszú távon fenntartani, ha legalább 600-an támogattok minket. Jelenleg 182 állandó támogatónk van. Ha szerinted is szükség van egy olyan baloldali és független lapra, mint a Mérce, támogass minket!
Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.