Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Azahriah videóüzenete: nem a pártoknak kell összefogni, hanem az embereknek

Azahriah videóüzenetben köszöntötte a tüntetőket. Szerinte sose volt eddig értelme azoknak a mondatoknak, hogy „védjük meg a határainkat, védjük meg a gyerekeinket”, csak politikai haszonszerzésre használták. Kifogásolta, hogy a kormány leépíti az oktatási rendszert, majd felelevenítette, milyen rossz élmények érték a közoktatásban. Kaleta Gábor elhíresült esetét is megemlítette.

Hangsúlyozta, nem a baloldali és jobboldali politikát szeretnék erősíteni, hanem azt elérni, hogy kevesebb gyereket bántsanak. Az ilyen és ehhez hasonló szempontok szerinte nem fontosak a hatalom számára.

Hozzátette, nem „inkompetens pártok” politikai összefogására van szükség, hanem az embereknek kell összefogni. Meg kell próbálni tenni valamit, „mielőtt lelécelnénk”.

Azért tudunk működni, mert a közösségünk hisz abban, hogy fontos megőrizni Magyarország első, csaknem teljes egészében olvasói finanszírozásból felépített és működtetett, független, baloldali hírportálját. Kérünk benneteket, ha tehetitek, támogassatok minket.

Címlapkép: Azahriah / Facebook