Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Gulyás Balázs: Orbán Viktor halállistáján mindenki rajta van

Ez a cikk több mint 3 éves.

Gulyás Balázs, a Magyar Hang publicistája volt a második felszólaló. Beszédében úgy köszönt be: „na szevasztok, libernyákok”, utalva Orbán Viktor ma reggeli interjújára, aki így nevezte az EP-képviselőket a Kossuth rádióban.

„Nekem újságíróként nem kellene ma itt lennem, mert ez egy pártrendezvény, nekem normális esetben a kollégák közül kellene tudósítanom, de ez nem egy normális ország és nem normális időket érünk, ezért itt kell lenni ezen a színpadon” – mondta el Gulyás. Balázs.

Hozzátette, az a rezsim, ami most az Indexet darálja be, ugyanígy megette már az akadémiát és az önkormányzatokat, és Gulyás szerint ennek csak akkor lesz vége, ha akkor is kimegyünk az utcára, ha nem minket személyesen érintő ügyről van szó.

Mindenki sorra kerül, és Orbán Viktor halállistáján a fideszesek is rajta vannak – jegyezte meg a Magyar Hang publicistája.

„Ez a mi hazánk, nem csak Orbán Viktoré, ezért nem fogunk meghátrálni. Ha el kell esni, akkor a harcmezőn kell elesni, ne hallgassunk!” – Fejezte be beszédét ezzel a buzdítással az újságíró.

Címlapkép: Mérce