Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Puzsér: 15 év alatt semmi nem változott

Ez a cikk több mint 4 éves.

Budapest, magyarország A hvg.hu kérdésére, hogy mit szól az őt támogató LMP és Jobbik EP-választási összeomlásához, Puzsér Róbert tegnap csak annyit mondott: „mi közöm nekem ahhoz, hogy ők épp összeomlanak?!” Ma azonban Facebook-oldalán reagált a tegnapi eredményekre.

A főpolgármester-jelölti aspirációkkal rendelkező Puzsér szerint „őrjöngő szekták uralják a teljes közéletet”.

Mint írja:

„Tíz szavazni hajlandó magyar közül hét Orbánt vagy Gyurcsányt választja. Tizenöt év alatt semmi nem változott. A rossz válaszok egymást erősítik, őrjöngő szekták uralják a teljes közéletet. Nincs szükség diskurzusra, már a társadalom is a szélsőséges válaszokat igényli, a kompromisszumok ideje lejárt. Nyomasztó tendenciák ezek. Vajon mi vár ránk a gödör alján?”

A múlt héten bejelentett tervek szerint egyébként mától indulna a fővárosi előválasztás második fordulójának előkészítése, melynek elvileg június végéig kellene lezárulnia. Mivel azonban mind a Karácsony Gergelyt támogató MSZP-Párbeszéd, mind a Puzsér mögött álló LMP és Jobbik is nagyon gyengén szerepelt, így nem lepődnénk meg, ha a következő napokban ezen a fronton is jelentős átrendeződések történnének.

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán