Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Toroczkai: Mindig támadtak minket, minden irányból

Ez a cikk több mint 4 éves.

Törökszentmiklós Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a történelem viharainak szentelte beszédét. A magyar nemzetnek szerinte ostoba sorsa volt az évszázadok alatt, mindig támadtak minket, minden irányból – mondta.

Azonban 1000x-es túlerőben is megvédtük magunkat, a török alatt sem tértünk át az iszlám hitre, inkább fizette az adót, vagy meghalt a magyar. Kiemelte, hogy Szegeden szöggel verték a fejére a turbánt azoknak, akik mégis áttértek.

A megjelent pár száz embernek azt mondta, az sem lett volna baj, ha 20-an jöttek volna el, mert nem a létszámon múlik: Eger várát is 1800 ember védte meg, s vele az országot.

Megemlítette a bátor törökszentmiklósi magyarokat, szám szerint kettőt, aki meghívta őket a városba, és aki feltöltötte a roma ember által elkövetett bűncselekmény videóját az internetre.

A városban garázdálkodó „cigány terroristákról” is beszélt, valamint külföldről és olykor a kormány által is fizetett roma jogvédőkről, akik szerinte azonnal lázítani kezdték a cigányságot, és pillanatok alatt országos hisztériát keltettek abból, hogy a Mi Hazánk rasszista indíttatású tűntetést szervezett egy ember tette alapján egy egész népcsoportot megbélyegezve.

Ezután 19. századi történelmi eseményekről és a trianoni országcsonkításról kezdett el beszélni, itt a Mérce-irodában pedig akadozni kezdett a közvetítés, így arról már nem tudunk beszámolni, hogy hova lyukadt ki a végén a pártelnök.

Címlapkép: Mérce fotó