Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Lukácsi Katalin: Azért tüntetünk, mert szeretjük ezt az országot!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Azért tüntetünk most, mert szeretjük ezt az országot. Összességében legalább annyian vagyunk, mint akik ennek a hatalomnak a maradására szavaztak – mondja Lukácsi Katalin, és hozzáteszi:

„Orbán Viktor a mi szolgálatunkra is fel fog esküdni, hiszen a nemzet mi mindannyian vagyunk, és a haza nem lehet ellenzékben”.

A KDNP-t otthagyó fiatal kereszténydemokrata politikus a kormányt nevezi a magyarországi kereszténységre leselkedő legnagyobb veszélynek, és keresztényietlennek nevezi az egyházak sakkban tartását, és az uszító korménypropagandát is.

A beszédben a kormány korábbi szlogenjeivel operál, azt mondja, hogy a kormány az út szélén hagyta a vidéket, és ezt kihasználva félelemmel, szavazatvásárlással söpörték be a szegényebb vidékiek szavazatait.

Kép: Mérce

Együtt kell dolgozni tisztességes konzervatívoknak és liberálisoknak a következő négy évben, amikor a fidesz ellen szavazók az oszágot védő bástya – Dobó István örökösei nem a fideszben ülnek, hanem az ország egységéért küzdők őrzik az európaiság eszméjéért küzdve.

Lukácsi a beszéde végén kitartásra, öszefogásra buzdított.