Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Viktor miatt zötykölődsz” – narancssárga matricákat ragasztottak Budafokon az önkormányzat tábláira

Ez a cikk több mint 3 éves.

Budafok-Nagytétény utcáit járó olvasónk küldte az alábbi képeket, amelyek szerint ismeretlenek átcímkézték azokat a jelzőtáblákat, amelyekkel  a tavaly októberi önkormányzati választás után a polgármesteri hivatal által megjelölte fővárosi kezelésű közutakat.

Mint ismert, a  fideszes Karsay Ferenc októberben megtartotta a választáson a polgármesteri széket, a főpolgármester-választáson azonban az ellenzéki Karácsony Gergely nyert, és a fővárosi közgyűlésben is az ellenzéki összefogás szerzett többséget.

Olvasónk beszámolója alapján az átcímkézett táblákat Karsay helyeztette ki az önkormányzati választások után a főváros által kezelt útvonalakra azzal a szövegezéssel, hogy „Fővárosi kezelésű útszakasz”.

„Gondolom, azt szerette volna ezzel kommunikálni [Karsay], hogy ezeket az utakat nem újították fel vagy valami ilyesmi. Nem tudom ki rakta ki ezeket a matricákat, de szerintem vannak közöttük viccesek”

– fűzte hozzá olvasónk, akinek ezúton is köszönjük a képeket.

Karsay legutóbb júniusban nehezményezte, hogy az előző önkormányzati ciklusban több mint három és félszer annyi fővárosi kezelésű utat újítottak fel a kerületben, mint amennyit most terveznek.

Valószínűleg erre reagálnak az ismeretlen tettes által kiragasztott narancssárga matricák is:

A képeket a budafoki Momentum képviselője, Havasi Gábor is megosztotta a következő kommentárral:

„Reggel munkába menet feltűnt néhány változás Budafok belvárosában. Úgy tűnik, hogy valaki kijavította az önkormányzat „Fővárosi kezelésű útszakasz” feliratú tábláit.”