Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kövér László eljutott az abortusztól a nácizmusig

Ez a cikk több mint 4 éves.

Kövér László még magához képest is kemény beszédet mondott  a III. Budapesti Demográfiai Csúcson, a házelnök megnevezett pár csoportot, aki szerinte felelősek a magyarság nemzethaláláért.

abortusz, Facebook, tömegkommunikáció, a tudatipar, a nemzetközi szervezetek, az úgynevezett NGO-k, a tudomány korrumpált tagjai, homoszexuálisok, feministák.

Kövér szövegét az Index idézi, eszerint már láthatjuk, hogy elkezdődött Európában a döntő összecsapás:

A küzdelem a szemünk előtt zajlik. Drámaivá akkor válik, ha alul maradunk benne. A meghasonlás elkerülése érdekében mindannyiunknak, tudósoknak, politikusoknak el kell döntenünk, hogy hova állunk. Az élet vagy a halál kultúrájának oldalára? Építők vagy rombolók leszünk?

A házelnök szerint „a rombolók célja szerinte a természetes közösségek megszüntetése, mert akkor eltűnik a közjó, és ha a közjó eltűnik, akkor nem lesz közérdek, se közbiztonság, se közerkölcs, akkor pedig korlátozhatatlanná válik a magánakarat. Ez pedig „a nácizmushoz és a kommunizmushoz hasonló tragédia lenne, az emberi felszabadítás újabb korszaka, amely végül totális diktatúrává válik”.

Kövér még beszélt arról is, hogy az abortusz testesíti meg a halál kultúráját, és valami teljesen értelmetlen összehasonlításként az abortuszok számát a második világháború, Trianon elszakítottjai és 56 elvándorlóival hasonlította össze.

Kövér szerint a kormány intézkedései biztatóak, az 1,25-ös termékenységi rátát sikerült 1,4 fölé vinni, és 2010 óta nőtt a házasságok száma, kevesebb lett az abortusz és válás.

Ezzel szemben ahogy ma is írtuk, 2018-ban 41 300 fővel lettünk kevesebben Magyarországon. A szám kicsivel magasabb, mint az utóbbi években, ez a harmadik legrosszabb év a népességfogyás szempontjából a II. világháború óta. De az idei számok se sokkal jobbak, júniusban 6,8 százalékkal kevesebb gyerek született, mint egy évvel ezelőtt ugyanebben a hónapban. Az első fél évben pedig 2,8 százalékkal született kevesebb gyerek, mint a katasztrofális 2018-as évben.

A III. Budapesti Demográfiai Csúcs többi beszéde kapcsán már írtunk egy publicisztikát, amelyben azt írtuk:

Így pedig visszajutunk a cikk elején lévő bődületesen rossz demográfiai adatokhoz, és ahhoz, hogy a kormány demográfiai programja még mindig a nők méhében való turkálás, vagy jobb esetben az, hogy malacperselynek nézik a magyar asszonyokat, aminek ha a száján bedobnak egy jó nagy gurigát, akkor kipottyan egy áldott magyar kölyök.

Az a helyzet, hogy ez vicc, propaganda és sértés keveréke. Két gyerekes apukaként elég sok mindent el tudnék mondani, hogy a kormány, az állam hogyan tud segíteni a családokon, ebből bizony vannak jó dolgok, amiket a kormány is csinál, de tényleg apaként kérem, hogy hagyják már abba ezt az izzadságszagú propagandát a magyar nők méhének eltulajdonításáról.

A teljes cikk itt olvasható.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd