Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Karácsony és Kerpel-Fronius is összegyűjtötte az előválasztáshoz szükséges aláírásokat

Ez a cikk több mint 4 éves.

A DK főplgármester jelöltjeként induló Kálmán Olga után Karácsony Gergely, a Párbeszéd jelöltje és Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum jelöltje is összegyűjtötte a főpolgármesteri előválasztás második körében való részvételhez szükséges kétezer aláírást.

Karácsony azt írja a Facebook-oldalán, ennek ellenére továbbra is maradnak a standok mögött és folytatják a gyűjtést.

„Győzni akarok, és ha velem jöttök, győzni is fogok. Az előválasztás után le fogom győzni Tarlóst és a Fideszt, de igazán legyőzni a budapestiek életét nehezítő problémákat akarom!”

– írja a Párbeszéd jelöltje.

A Momentum is azt ígéri, az előválasztás végéig, június 26-áig az utcákon maradnak, hogy minél több választóval találkozhassanak személyesen, és olyan témákról is beszélgethessenek, mint a budapesti lakásválság, vagyis az albérletárak elszállása és a szociális bérlakások hiánya.

A három főpolgármester-jelölt tegnap részt vett a Város Mindenkié tüntetésén, ahol az Alkotmánybíróság hajléktalan embereket támadó döntése ellen szólaltak fel.

A párt azt írja közleményében,

„A Momentum pultjainál az elmúlt öt napban számos jobboldali volt jobbikos ás volt fideszes is támogatásukról biztosította Kerpel-Froniust.”

Címlapkép: Mérce