Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Összegyűltek Kálmán Olga aláírásai

Ez a cikk több mint 4 éves.

Elsőként a Kálmán Olgát támogató Demokratikus Koalíció jelentette be, hogy összegyűltek a jelöltaspiráns indulásához szükséges aláírások. A párt tájékoztatása szerint egy nap alatt összegyűlt a 2000 ajánlás a korábbi televíziós műsorvezető-újságíró részére.

Nagy az érdeklődés a DK kitelepülő pultjainál. Ennek köszönhetően egy nap alatt összegyűlt a főpolgármester-jelölti előválasztáson induláshoz szükséges, Kálmán Olgát támogató 2000 aláírás.

-írja a DK.

Gyurcsány Ferenc pártja azt is hozzátette, bár a minimumkövetelményeket teljesítették, a megszabott határidőig folytatják a gyűjtést. Kálmán Olga ezekben a napokban több helyszínen is találkozik a budapestiekkel.

Ezzel kapcsolatban az indulásának bejelentése óta eltelt napokban Kálmán Olga több fórumon is elmondta, programját a budapestiekkel beszélgetve, velük együtt, az ő javaslataik alapján szeretné kialakítani programját.

A Népszavában szombaton megjelent interjúban Kálmán Olga már sokkal inkább körvonalazta programja alapvetéséit, mint csütörtöki első, jelöltaspiránsi televíziós szereplése alkalmával az ATV-n.

Eszerint négy alapvető pontja van a DK által támogatott jelöltnek:

  • ki kell kényszeríteni, hogy az adófizetői pénzek visszaosztása sokkal arányosabb legyen, előnyösebb legyen a budapestiek számára
  • a szociális gondoskodás erősítése mind az elesettek, mind például a magányos idősek és gyerekek felé
  • a budapesti zöld felületetek, a levegő és általában a környezet védelme
  • a negyedik programpontja saját elmondása szerint  egyszerűen annyi, hogy „nem kell lopni”, ezzel korrupció visszaszorítását és a transzparencia növelését célozná

 

Címlapkép: DK Facebook oldala