Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Több mint 100 ezren kattintottak a Mércére az EP-választások napján

Ez a cikk több mint 4 éves.

100 ezer egyedi látogató kattintott a Mércére az EP-választások napján, ez 20 százalékkal több annál, ahányan az országgyűlési választás idején követték a Mércét. Csak a decemberi tüntetések idején kattintottatok többen ránk.

A Mérce olvasottságának folyamatos növekedését jól jelzi, hogy míg tavaly a választások idején körülbelül 80 ezer, most, a sokkal kisebb téttel rendelkező EP-választások idején 100 ezer egyedi látogatót vonzott a Mérce. Az EP-választás körüli időszakban pedig eddig közel 300 ezer állampolgár kattintott a Mérce híreire.

Komolyan készültünk erre az időszakra, és így is követtünk el hibákat, de azt gondoljuk, hogy a politikai híreket követő egyik legkisebb és legújabb szerkesztőségként jól álltuk a sarat. A választások napján 19 órás hírfolyamot vezettünk, folyamatos becslésekkel, élő videókkal, politikusi interjúkkal, és élő videóműsorral is vártuk az olvasókat. A választások előtt pedig a részvételre buzdító cikkekkel, interjúkkal és a kampányt bemutató percről-percre közvetítésekkel jelentkeztünk, amelyekben azt gondoljuk, jól mutattuk be a pártok utolsó napos mozgósításait is.

De szeretnénk még jobbak lenni az önkormányzati választásokra. Szeretnénk a kampányban is még több embert elérni, ezért arra kérünk mindenkit, ha van lehetősége, támogassa a Mérce munkáját, hiszen mi 100%-ban az olvasók támogatásából tartjuk fenn magunkat!

Támogasd a 10 éves Mércét, hogy egy évre egy újságíróval bővülhessünk

Havonta rendszeresen támogatom a Mércét

Egyszeri összeggel támogatom a Mércét

Egyszeri bankkártyás támogatás

Támogatási lehetőségek