Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A Jobbik korrekciókra készül

Ez a cikk több mint 4 éves.

Budapest, jobbik eredményváró

A Jobbik részéről Jakab Péter és Gyöngyösi Márton állt ki megmagyarázni pártja eredményét.

Emlékeztetett, a Jobbik legnehezebb időszakán vannak túl, mivel véleménye szerint a Fidesz minden eszközt bevetett a párt ellehetetlenítésére – ugyanakkor már 250 megnyert sajtóperen vannak túl a propagandamédiával szemben.

Mint mondta, az MDF és a Kisgazdapárt ellehetetlenítése mintájára bomlasztani is próbálta a Fidesz a pártot, azonban ezt sikerült túlélniük, sőt, mi több, számban nem fogyatkoznak – miközben véleménye szerint kevesebben szavaztak a Jobbikra, mint ahány jobbikos van.

Reformok várhatóak a pártban –

„a Jobbik a szükséges korrekciókat végrehajtja, és megújulva fog nekimenni az önkormányzati választásoknak”.

A sajtótájékoztatón igen sokat beszélt az elkövetkezendő önkormányzati választásokról, melynek keretében úgy véli, meg fogják fosztani a Fideszt a településvezetői pozíciókról.

Ezután Gyöngyösi következett, aki elmondta ugyanezt, majd szólt néhány mondatot a migrációról, a határzárról valamint a határőrségről, melyek tekintetében együtt kell működni az Európai Unióval.

Beszélt továbbá a bérfelzárkóztatásról, mely úgy gondolja, az országban nem lehetséges, uniós együttműködésre van szükség, ahogy az uniós források ellenőrzéséhez is.

A teljes sajtótájékoztatót az alább lehet megnézni.

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás