Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Volt Fidelitas-elnök ütött meg és inzultált egy Jobbik szimpatizáns nőt Debrecenben

Ez a cikk több mint 5 éves.

Március 29-én, pénteken egy Fidelitasban politizáló férfi ütött meg egy Jobbik szimpatizáns nőt Majka debreceni, Főnix-csarnokban tartott koncertjén – számolt be róla az Alfahír.

A Jobbik szimpatizáns Beáta 13 éves unokaöccsével ment el a koncerte, s mikor a rendezvény végén a ruhatárba mentek, mikor a férfi inzultálni kezdte.

„Nem foglalkoztam vele, már csak azért sem, mert velem volt az unokaöcsém” – mondta Beáta az Alfahírnek.

Tikász Ferenc, aki a berettyóújfalui Fidelitas elnöke volt, s jelenleg a város „munkaszervezet-vezetője” a lap szerint, ezt követően a ruhatárból visszatérő Beátának azt mondta, hogy „Nézd a jobbikos buzikat, te köcsög buzi kurva”, majd a sértett beszámolója szerint ütött. Az esetről videófelvétel is készült.

Beáta segítségére egy biztonsági őr kelt, a cikk szerint ittas állapotban lévő Tikász őt is számonkérte az Alfahír szerint, hogy miért véd egy jobbikost. A lap elérte Tikász Ferencet, aki a kérdésre, miszerint valóban inzultálta és megütötte-e a nőt, annyit válaszolt, hogy

„nem”,

majd letette a telefont.

A nő feljelentést is tett az ügyben.

A jobbikos szimpatizáns inzultálása és bántalmazása nem az egyedüli ilyen eset a közelgő EP-választások előtt.  Múlt hét szombaton a Momentum aktivistáit aláírásgyűjtés közben ért atrocitás, egy férfi áthúzta és ezzel érvénytelenné tett egy aláírásgyűjtő ívet, kedden pedig Miskolcon egy férfi lépett oda fideszes aktivistákhoz, szidalmazni kezdte őket, majd ököllel arcon is ütötte a párt egyik női szimpatizánsát.

(Alfahír)