Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Visszatér és új videóműsort indít Kálmán Olga

Ez a cikk több mint 5 éves.

Kálmán Olga Facebook oldalán jelentette be, hogy elindult új portálja, a kalmanolga.hu, ahol a tőle megszokott stílusban és minőségben lehet majd tartalmakat nézni, olvasni. Mint írja,

A kalmanolga.hu nem egy hírportál, ebből találnak épp eleget saját ízlésüknek megfelelően. A tuti biztosat sem fogom megmondani a hírekről, sose tettem. Felvetem a témákat, kérdezek. Csakúgy, mint eddig.

Habár Kálmán főképp tévés műsorairól ismert, az írott médiában is van múltja, ahogy jelen platformon is van szöveges blogrovat, ahogy YouTube-ra feltöltött videós tartalmak is.

A tévés messze legismertebb és legnépszerűbb műsora az ATV-s Egyenes Beszéd volt, melyben egy-egy közéleti szereplővel beszélt a műsorvezető, majd a G-nap után, miután Simicska Orbán ellen fordult és a HírTV egy ideig független médiaként viselkedett, azon vezette hasonló koncepcióval az Egyenesen című műsort, ahonnan a tévé újrafideszesítésekor ki is rúgták.

Később, a december 8-i rabszolgatörvény-ellenes tüntetés során a Partizánnal valamint a Mérce stábjával közösen vezetett műsort.

Új projektjében mint mondja, maga jelölte ki útját, melynek lényege, hogy

„jó irányba vezessen. Ez a terep itt a szabadság világa. Én ide költöztem. De van még hely, jöjjenek velem! Mert egy beszélgetés nem a stúdióberendezéstől, az asztaltól vagy a széktől lesz jó. Hanem a beszélgetők őszinteségétől.”

Kálmán új oldalán azt írja továbbá,

az elmúlt félévben számtalan üzenetet, levelet kaptam önöktől, kérték, hogy térjek vissza, kérdezték, hogy hol térek vissza, nos megfogadtam a tanácsukat, itt vagyok.

Eddig Czeglédy Csabával és Nagy Blankával folytatott beszélgetéseit töltötte fel YouTube csatornájára:

Kálmán Olga a Patreon közösségi finanszírozó portálon várja támogatóit.