Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

4 napra elvonul a Mérce

Ez a cikk több mint 5 éves.

Kedves olvasóink, támogatóink, barátaink, ellenségeink, magyar állampolgárok. A Mérce most 4 napra, vasárnapig elvonul a kies Dunakanyarba, hogy átbeszélje, hogyan tudjuk magunkat jobban működtetni, milyen stratégiával vágjunk neki a következő időszaknak.

Természetesen ebben az időszakban is üzemel majd a Mérce, de kisebb fennakadások várhatóak a hírfolyamban. Persze ha valami rendkívüli történik, akkor ott leszünk.

A 4 nap alatt átbeszéljük a működési struktúránkat, az olvasói és saját elvárásainkat, megpróbálunk megoldást találni azokra a kérdésekre, amik felmerülnek. Értékeljük az előző fél évünket.

Ezenkívül pedig megpróbáljuk a Mércét elhelyezni jobban a jelenlegi lappiacon és a politikai térben. Felkészülünk az esetleges nehézségekre, és megpróbáljuk felvázolni a fejlődésünk ütemét.

Hiszen fejlődés, az van. Míg 3 éve ilyenkor egy alkalmazottja se volt a Mércének, és csupán kb. 100 ezer forintos havi bevétele volt, ma 2,5-3 millió forint körüli bevétel mellett 15 ember kap valamilyen módon – nyolcad, negyed, fél vagy egész állásban – pénzt a Mércétől, miközben az önkéntes szerzőink száma közelíti a 20-at. És talán az se mellékes, hogy az azóta eltelt időben blogból portál lettünk, és körülbelül meghatszoroztuk a látogatottságunkat. Napi több mint százezer emberhez érünk el. Ez pedig a ti támogatásotok nélkül nem jöhetett volna létre, hiszen a Mércét teljes egészében az olvasók támogatásából építjük, a működésünkhöz nem adott támogatást semmilyen oligarcha, alapítvány, nagy cég vagy az állam.

Ezért vagyunk Magyarország egyik, ha nem a legszabadabb lapja.

Persze még több emberhez el akarunk jutni, még nagyobbak akarunk lenni, és továbbra is szabadak akarunk maradni: ehhez kérjük a támogatásokat idén is.

A nyári elvonulásunkról írtunk cikket, ezt itt olvashatjátok el és értékelhetitek, mit hajtottunk végre az ott megígértekből. Ezt mi is megtesszük majd.