Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A Kétfarkú Kutya Párt is csatlakozott a szombathelyi ellenzéki összefogáshoz

Ez a cikk több mint 5 éves.

Nyíltan hirdetheti a sorosista migransizmus, és a brüsszelita vadliberalizmus tanait, ígérte a szombathelyi MKKP-s politikus, Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia, ha pártja közül elsőként bekerül az önkormányzatba – számolt be a szombathelyi ugytudjuk.hu.

Viszlay a közösségi médiára feltöltött videójában jelentette be, hogy csatlakozik a szombathelyi ellenzéki közös listához. Elmondta, hogy sok szervezet kereste meg őket az elmúlt időszakban együttműködés reményében, köztük az Éljen Szombathely, a Hajrá Szombathely, a Hurrá Szombathely, a Mindent Bele Szombathely, valamint a Mindörökké Kaposvár, de végül úgy döntöttek, az Éljen Szombathellyel működnek együtt.

Hozzátette, hogy ez azt jelenti, innentől nem csak a kátyúkat fogják bebetonozni, hanem magukat is a hatalomba. Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia volt a párt jelöltje egyébként az országgyűlési választásokon is, akkor többek között azt ígérte, hogy megválasztása esetén a víztorony végre valóban vízből lesz, a Haladás stadionjából Forma 1-es pályát csináltat, Szombathelyből pedig játszóteret. A munkáról pedig már akkor is markánsan máshogyan gondolkozott, mint a kormánypárt: heti hét napból legalább ötöt szombattá, munkaszüneti nappá nyilvánított volna.

Szombathelyen így már szinte teljes az ellenzéki összefogás: az Éljen Szombathely! egyesület felhívásához csatlakozott a DK, a Momentum, az LMP, az MSZP és most az MKKP is. A Jobbikkal pedig együttműködtek abban, hogy – miután a fideszes képviselők nem mentek el a közgyűlésre – megszavazzák, hogy az önkormányzati cégekben ne lehessen alkalmazni a 400 óra túlórát megengedő rabszolgatörvényt. Szombathelyen tehát jó esély kínálkozik arra, hogy minden választókerületben, és a polgármesteri székért is egy közös ellenzéki jelölt induljon. A 24.hu információi szerint már meg is van, hogy ki lesz a közös polgármester-jelölt: az MSZP-s Nemény András, aki az országgyűlési választásokon 30 százalékot szerzett Hende Csabával szemben.

(ugytudjuk.hu)