Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Meddig használhatja még ki a Fidesz a gyerekeket saját népszerűsége hajhászására?

Ez a cikk több mint 5 éves.

A Fidesz – sok más politikai szereplőhöz hasonlóan – örömmel használja a gyerekeket népszerűsége növelésére, hisz ki gondolná egy nép egyszerű lányai és fiai közé járó, mosolygó gyerekekkel körülvett, és őket minden jóval elhalmozó politikusról hogy egy jeges szívű rablóvezér.

Aki úgy hajtaná be a tetszőleges német multi gyárába a tizenhat évesen, a tankötelezettségi korhatár után az iskolából bármiféle képzettség nélkül kikerült fiatalt robotolni látástól vakulásig, hogy az annyit nem tudna mondani „érettségi”, már két kézzel kellene forgatnia a csavarkulcsokat a szalag mellett.

Mert ne feledjük, mikor egy Fideszes politikus gyerekekkel pózol, akkor annak az erőnek az emberéről beszélünk, mely munkába hajtja a fiatalkorúakat, mely a szegény gyerekeket semmibe veszi, és amely hatalma alatt az elit gyerekei egyre jobb, míg a szegényeké egyre ócskább iskolákba járhatnak.

Bacsó Zsoltnak, nógrádi országgyűlési képviselőnek ezúttal sikerült kimaxolnia a politikai pedofíliát, mikor ugyan nem pózolt gyerekekkel egy fotón, azonban Facebookján fizetett hirdetést jelentetett meg arról, hogy – ahogy azt a 444 kiszúrta

beteg gyerekeknek vitt játékokat egy kórházba.

Mert úgy tűnik, az egészséges gyerekek az óvodában, vagy a helyi tótumfaktum kampányeseményén, szalmán térdelve (!!!) már nem elegendőek a népszerűség növeléséhez, immár a beteg gyerekeken segítő politikus képére van szükség. Volt egyébként ezen kívül természetesen

játékhordás óvodába:

bölcsődeátadás:

Valamint bónuszként a Schmuck Andor által tökélyre fejlesztett szépkorúzásból is kaphattunk némi ízelítőt:

Természetesen nem Becsó Zsolt az egyetlen politikus – ahogy nem is csak fideszesek csinálják – aki gyerekek fényében akar sütkérezni, tavasszal, a választási kampány idején magát Orbán Viktor miniszterelnököt is megbírságolták emiatt.

Ideje lenne végre abbahagyni a gyerekek felhasználását politikai célokra, hisz itt nem csupán arról van szó, hogy valaki országgyűlési képviselőként jóval nagyobb hatalommal rendelkezik, mint az egyszerű földi halandó, de arról is, hogy a gyerekek általában nem szabad döntésükből vesznek részt a rajtuk élősködő képviselő szekerének a tolásában, ha egyáltalán értik mi történik.

És ne feledjük: amikor egy politikus játékokat visz a beteg gyerekeknek, almát a nyugdíjasoknak, vagy megtekinti a néptáncos óvodásokat, az kizárólag az ő és politikai közössége érdekét szolgálja. Ha pedig az adott személy van olyan pozícióban, hogy valódi problémákat oldjon meg, mint a gyermekszegénység, vagy a halálra fagyó nyugdíjasok, akkor talán inkább azon kellene dolgoznia.

via Mérce / 444.hu