Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Bűnözőket vesz védelembe az ellenzék” – Rogán Antal megmagyarázta a tüntetést

Ez a cikk több mint 5 éves.

Nagy bánatunkra nem tudtunk az Echo TV-re kapcsolni vasárnap este, részben azért, mert éppen amikor elkezdődött a Bayer show a csatornán, a tüntetők odaértek az MTVA székházához, másrészt mert a merce.hu szerkesztőségében sajnos nélkülöznünk kell a televíziót, de talán jobb is így.

Mindenesetre elképesztően izgalmas vendége volt Bayer Zsoltnak, aki a tüntetéseket hatására éppen most határozta el, hogy lassan itt lenne az ideje egy újabb Békemenetnek. A mindig szórakoztató, vibrálóan élénk vendég pedig nem más volt, mint a propagandaminiszter Rogán Antal. A politikus gyorsan összefoglalta a tüntetések lényegét a láthatóan feldúlt és aggódó Bayer Zsoltnak. Összegezzük a legfontosabbakat:

„Látszik, hogy itt is csak a balhé szándéka, ami vezérli őket. Mindenféle elemek is oda vannak keveredve” – fejtegette Rogán Antal. „Gyakorlatilag, effektíve bűnözőket vesz védelmébe az ellenzék, büntetett előéletű bűnözőket, akik most a rendőrökre támadnak”

A miniszter tudomása szerint hátizsákba gyűjtötték össze a köveket és onnan osztogatták a tüntetőknek, hogy rendőröket dobáljanak. Rogán Antal nem lepődött meg, hogy a Soros-egyetem külföldi diákjai is a demonstrálók között vannak , és ők is agresszívan támadnak a rendőrökre. Az Echo TV egyenesen a címben hirdeti, hogy a propagandaminiszter szerint Soros György le akarja járatni Magyarországot.

„Nehogy azt higgyük, hogy emögött az emberek állnak, mert 1000-1500 agresszív politikai provokátorról beszélünk” – fogalmazott Rogán Antal és remélhetőleg ez némi megnyugvást hozott az aggódó Bayer Zsoltnak is.