Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Judeo-bolsevik összeesküvésről értekezett a Fidesz XVI. kerületi jelöltje

Ez a cikk több mint 5 éves.

Most vasárnap időközi választást tartanak a XVI. kerületben Horváth János néhai önkormányzati képviselő halála miatt. A Fidesz Horváth Ádámot, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) politikusát indítja, a napokban Kocsis Máté és Szathmáry Kristóf is kampányolt mellette a kerület kézilabdapályájának átadóünnepségén.

A Magyar Hang egyik kerületi olvasója jelezte a lapnak, hogy Horváth amellett hogy a kormánypártok ifjúsági szervezetének a tagja, elhivatott összeesküvés-hívő is, legalábbis facebookos aktivitása alapján.

Másfél éve osztott meg egy bejegyzést, miszerint

„a szabadkőművesség a zsidókkal és a bolsevizmussal összeesküdve gyakorolja a világhatalmat”

illetve hogy

„ez napjainkig élő felfogás, amely mára kiegészült a szabadkőművesség cionizmussal való összefonódásának, valamint a globalizációban játszott szerepének hangsúlyozásával.”

Horváthot többen kritizálták nézetei miatt, erre minden bizonnyal megkérdőjelezhető tudományos hitelességű olvasmányélményeire hivatkozva azzal válaszolt, hogy

„Lehet, hogy durvan fogalmaztam. De ahol meg annak idejen olvastam a szabadkoműveserol ott igy lett megfogalmazva. Nem allt szándékomba (sic!) antiszemitanak feltunni nem vagyok az. Ezt remelem mindenki tudja. Konzervativ kereszteny ember vagyok. Ha antiszenita lennek akkor nem itt lennek az ikszben hanem mas ifjusagi szervezetben.”

A Fidesz egyébként napjainkban Izrael államot fontos szövetségeseként tartja számon, Orbán pedig rendszeresen emlékeztet, hogy Magyarországon zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben – kérdés, ez vonatkozik-e a párt önkormányzati képviselőjelöltjeire is.

via Magyar Hang