Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Andy Vajna feleségének a macskája Amerikába repült egy magángépen

Ez a cikk több mint 5 éves.

Fábián Tamás újságíró rakta ki Facebook oldalára az Instagram posztot, melynek tanúsága szerint Vajna Tímea, a nemzet filmmoguljának felesége születésnapjára nem mást kért a nagyhatalmú Andytől, a hazai filmgyártás biztosától és atyaúristenétől, hogy macskájával együtt elrepülhessen az Egyesült Államokba magánrepülőgépen.

Mindenképp újdonság a NER-ben, hogy már nem csupán oligarchák, állami vállalatok vezetői, különböző állami tisztviselők és kormánytagok – valamint a miniszterelnök – repkednek valószínűleg a mi pénzünkön, hanem immár hivatalos NER-feleségek macskái is.

Vajnáné Instagram profilján osztotta meg követőivel az örömhírt hogy álma teljesült, a közzétett fotón egy magángép belsejét láthatjuk, benne Timivel és a macskával. A macska érdeklődőnek tűnik a képen, a leírásból azonban megtudhatjuk hogy Tímea (és valószínűleg a macska) öröme nem felhőtlen.

Azért kellett magángéppel átszelniük az óceánt ugyanis, hogy a macska jobb gyógykezelést kaphasson mint ami itthon elérhető

– amiből arra következtethetünk, hogy az állat komoly betegségben szenved. Habár sok honfitársunk – emberek – számára nem elérhető itthon olyan színvonalú, adott esetben életmentő orvosi ellátás mint az Egyesült Államokban, egy kommentelő szavaival élve

csak remélni tudjuk hogy a macska jobban lesz, ha már ennyit költöttünk a kezelésére.

Az állat neve a posztból nem derül ki. Egy ország szorít érte.

via index.hu
kép: Fábián Tamás facebook