Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Két fordulót bírt a bajnokságból, szétszakadt az első 2Rule mez

Ez a cikk több mint 5 éves.

A Diósgyőr-Felcsút mérkőzésen szakadt el a 2Rule mez a felcsútiak egyik játékosán, Molnár Gáboron. Ezzel a Mészáros Lőrinc által gyártott mez 2 fordulóig szolgálta kifogástalanul gazdáit a magyar bajnokságban.

A friss sportszermárka a Mészáros Lőrinc érdekeltségbe tartozó 2Rule idén robbant be a piacra, miután a Diósgyőr a Haladás és a Felcsút is átváltott a semmiből érkező termékre

Az NB1 második fordulójában két 2Rule csapat, a Diósgyőr és a Felcsút csapott össze amikor is a 70. percben a Diósgyőr-játékos Tomiszlav Mazalovics rángatta meg háromszor egymás után a felcsúti Molnár Gábor mezét, amely elszakadt, Molnár pedig cserébe megütötte a szerb játékost.

A bíró szerencsére az ütést súlyosabbnak találta, mint Orbán Viktor barátjának sportszermárkájának eltépését, így a szerb védő megúszta egy sárgával, míg Molnár piros lapot kapott.

A 2Rule kapcsán egyébként emlékezetes, hogy a sportszermákra és Szilágyi Áron keveredett vitába, mert az olimpiai bajnok vívó nehezményezte, hogy engedélye nélkül került egy olyan 2Rule reklámba, amelyet szponzori szerződései tiltanak.

Mi a szerkesztőségben csak reménykedünk, hogy Soros György nem lazítja ki többször a 2Rule mezek anyagát.

Címlapkép: m4sport.hu