Már több mint 50 ezren érdeklődnek a szombati tüntetés iránt

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szombaton óriási kormányellenes tüntetés volt Budapesten, több vidéki és külföldi városban is. Az esemény iszonyú sok és sokféle embert mozgatott meg: mivel minden ellenzéki párt bejelentette a részvételét a budapesti tüntetésen, soha nem látott méretű ellenzéki eseménynek lehettünk szemtanúi.

A Kossuth tér és az Alkotmány utca is megtelt tüntetőkkel, az óriási tömeg ellenére és a kormányközeli média várakozásaival szemben nem történt nagyobb atrocitás és Gulyás Márton sem gyújtották fel Budapestet. A tüntetők követelései között szerepel a választási törvény megváltoztatása, Polt Péter leváltása és a közmédia függetlenítése a kormánytól.

Már a szombati tüntetésen bejelentették, hogy most szombaton következik a folytatás. Arra kérték a tüntetőket, ezen a héten legyenek még többen, mindenki hozzon magával még egy embert. Úgy tűnik, sikerült is az aktivizálás, ugyanis a tüntetés Facebook-eseményében 2 nap alatt már több mint 50 ezren jelezték érdeklődésüket. Szombaton kiderül, sikerül-e megdönteni a szombati 120 ezres rekordot.

Olvass tovább!