Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Ha 2006-ban hazugságkampány folyt, akkor a mostanit hogy nevezzük?

Ez a cikk több mint 6 éves.

2010-ben három ok miatt vesztette el az MSZP és Gyurcsány Ferenc a választásokat. Az addig nem látott szintű korrupció miatt, a 2006-os jogtiprások miatt, illetve a 2006-os hazugságkampány miatt, amikor is eltitkolták az államadósság mértékét, és bár azt mondták nem lesznek megszorítások, mégis rögtön a kormányváltás után órási megszorítócsomagot jelentettek be.

De ez a hazugságkampány és ez a korrupció hol van a mostanihoz képest?

A korrupcióról írtam már, de nézzük csak meg hazugság kapcsán az elmúlt napok termését.

Ott vannak rögtön a plakátok az ellenzékről, amely nem akarja lebontani a kerítést, az ENSZ-ről, amely nem akar menekülteket betelepíteni, mégis ezt írják melléjük. Vagy az új kampány, ami egyszerűen csak ellopta az azóta már atomjaira hullott brit szélsőjobboldal plakátját az EU-s kilépésről szóló kampányból, és csupán egy beáradó tömeggel riogat. Hazug módon, őrületbe kergetve az embereket.

Vagy ott van az a szórólap, amit egyelőre csak Budapesten osztogatnak, és arról szól, hogy terroristák vennének lakást. Vagy a vidéki helyszín, ahol nyilván a Fidesztől nem függetlenül azzal csöngetnek be, hogy Karácsony Gergely megbízásából jöttek felmérni, hová lehetne mecsetet telepíteni. Vagy ott van a hazugság arról, hogy az ellenzék migránsokat telepítene be, migránselosztó központokat hozna létre. Ezeknek minden szava hazugság.

(Fotó: 444)

Aztán jön Orbán Viktor és elmondja, ha az ellenzék nyer, minden erőforrást oda kell adni a migránsoknak. Értjük? Mindent, mindent az ellenzék a migránsoknak adna a miniszterelnök szerint. Vagy ott van a samesza, aki 100 millió nigériai AIDS-beteggel riogat, és ott a kormányszóvivő, aki kijelentette, hogy nem adják ki a Helsinki Bizottságnak az üres lakások listáját, nehogy oda menekülteket telepítsenek be, miközben a Helsinki nem is kért ilyen listát, mert nem akar menekülteket betelepíteni.

Csak hab a tortán, hogy a Politico szerint az Alkotmányvédelmi Hivatal is tudott arról, hogy külföldi személyeket vontak be a magyar kampányba az ellenzék lejáratására.

Ha a 2006-os volt a hazugságkampány, akkor minek nevezzük ez?

Az egészben az a legszörnyűbb, hogy miközben ezek az emberek az állami fizetésekből és lopott pénzekből kényelmesen élnek, még az ükunokáiknak is eleget lopnak, addig magyarok százezreit, millióit ijesztgetik. A propagandát elhívő Fidesz-szavazó mennyire fog megijedni a szórólap láttán, mely szerint terroristák akarnak a szomszédjába költözni, vagy mecsetet építenek a környékére?

Mindezt pedig a mi pénzünkből teszik. Többet költött csak a Soros ellen uszító kampányra csak az első két hónapban a kormány, mint amennyit az összes ellenzéki párt költeni fog a választási kampányban.

Nem volt még Magyarországnak olyan kormánya, amelyik ennyire lenézte volna a saját szavazóit, kihasználta volna, rettegésben tartotta volna őket, hogy ebből szerezzen magának politikai hatalmat.

Nem volt még Magyarországnak olyan kormánya, amely a társadalom nyugalmát és békéjét ennyire semmibe vette volna saját hatalmának megőrzése érdekében.

Sólyom László, akkori köztársasági elnök 2006 szeptemberében az őszödi beszéd napvilágra kerülése után jogosan azt mondta, hogy Magyarországon morális válság van. Jelentem ez elmúlt, a morál töredéke se fedezhető fel a kormánypárt politikájában.

A veszély pedig az, hogy van tovább és van lejjebb. A megőrjített honfitársaink, a kormánypárt hataloméhsége, a miniszterelnök megtorlásról szóló szavai nem kínálnak semmi jót. A téboly április 8-a után folytatódni fog, ha…

A kérdés az, hogy ilyen hazugságkampánnyal, uszítással, tébollyal lehet-e választást nyerni. Mert ha lehet, akkor a hazugság, az uszítás és a téboly létjogosultságot fog nyerni. És akkor Magyarországra az lesz kiírva, hogy tébolyda, és mi is, akik nem őrültünk meg még teljesen (bár egy ilyen tébolydában mindenki megőrül, nem lehet menekülni), ugyanúgy ennek a tébolydának a lakosai leszünk, mert nem lehetett sehova sem menekülni.

Pedig mi vagyunk többen, akik le akarják húzni a rolót a tébolydában, helyette pedig kórházakat, meg működő iskolákat akarnak ebben az országban. De ha nem megyünk el szavazni, és nem szavazunk a kormány ellen, hiába vagyunk többen, a kisebbség fog nyerni, és akkor felhúzhatjuk mi is a kényszerzubbonyt, amit a kormányzati propaganda osztott ki nekünk.