Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Gulyás Márton videóüzenetben hívja Németh Szilárdot a csepeli vitafórumra

Ez a cikk több mint 6 éves.

Mi is figyelemmel kísérjük egy ideje a Közös Ország Mozgalom (KOM) által szervezett vitafórumokat az országgyűlési egyéni választókörzetekben, ahol a politikusok nyilvános vitán mérettethetik meg magukat, ütköztethetik érveiket és bemutathatják saját programjukat is, végül a közönség is tehet fel nekik kérdéseket. A fórumokon a helyi ügyek mellett szó esik olyan országos problémákról is, mint az egészségügy, oktatás vagy az alacsony bérek.

A KOM célja ezzel az, hogy minél több választókörzetben kiderüljön, melyik ellenzéki induló a legesélyesebb a Fidesszel szemben. 106 parlamenti helyet az egyéni választókörzetekben leadott szavazatok alapján töltenek majd be, ezért tartják fontosnak, hogy ha szükséges, inkább az eszükre, mintsem a szívükre halgassanak a választók.

A lényeg, hogy ne darabolódjon fel a kormányváltást akarók szavazata sok ellenzéki képviselőjelöltre, hanem a vitafórumok és a közvéleménykutatások alapján legnépszerűbbnek bizonyuló egy ellenzékit állítsák szembe a Fideszes képvisleőjelölttel.

A következő vitafórum a Németh Szilárd által képviselt Csepelen lesz március 7-én, szerdán. Gulyás Márton ma egy „dedikáltan egy személynek szóló” videót tett közzé a Facebookon „Meghívó Németh Szilárd részére” címmel. Érdemes megemlíteni, hogy

a KOM vitafórumaira mindig kapnak meghívót a Fideszes képviselők is, de még egyetlen egyszer sem voltak hajlandóak kiállni a nyilvánosság elé vitázni.

Sokan meg se indokolják távolmaradásukat, de akadt olyan is, aki letagadta, hogy kapott volna meghívót.

Gulyás ezért küldi  most ezt a meghívót kifejezetten Németh Szilárdnak címezve. Azt üzeni, jó lenne ha megjelenne az eseményen, hátha kiderülne, hogy a Fidesz-KDNP gondol többet is erről az országról, „mint hogy Soros, migránsok és kerítés”. Ha nem így van, az sem probléma, de azt is el kellene mondaniuk nyilvánosság előtt, ezért mindenképpen számítanak Németh megjelenésére.

Igyekszik megnyugtatni a rezsibiztost, hogy semmiféle nemzetbiztonsági  kockázatot nem fog Németh személyére nézve jelenteni, biztosítva lesz a terep.

„Mutasson példát a főnökének, mutasson példát Orbán Viktornak”

– mondja, mivel Orbán szerint a viták ideje lejárt, Gulyás szerint viszont a választások előtt egy hónappal igenis van helye a vitának, ráadásul ezt a választópolgárok többsége is így gondolja. „Jöjjön el, vállalja a megmérettetést, és higyje el, a testi épsége garantálva lesz”- hangsúlyozza.

A nézőket pedig arra kéri, minél többen küldjék el a videós meghívást Németh Szilárdnak e-mailben, linkeljék Facebook oldalára, vagy bármilyen más formában próbálják meggyőzni, hogy fontos lenne megjelennie a szerdai képviselőjelölti vitán.

A vitafórumot mi is közvetítjük majd, érdemes lesz figyelni, hogy kivételesen képviselteti-e magát a Fidesz!

A teljes videó itt tekinthető meg: