Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Lázár János szerint annyira jó Tiborcz közvilágítása, hogy nem tudott tőle köztéren pisilni

Ez a cikk több mint 6 éves.

Harangozó Tamás, az MSZP képviselője jelent meg a mai Kormányinfón, és átadta Lázár Jánosnak a kalocsai és a szolnoki önkormányzattól megkapott  OLAF- jelentéseket. Azt kérte Lázár Jánostól, hogy reagáljon ezekre a papírokra.

Fotó: HVG

Lázár később reagált a jelentésre. Azt mondta, szerinte mindenhol nőtt a közvilágítás mértéke. Szerinte az OLAF megküldte a jelentéseket, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pedig cáfolta ezeket a jelentéseket. Sajnos arról Lázár nem beszélt, hogy akkor ezeket a cáfolatokat miért nem hozzák nyilvánosságra.

Azt is hozzátette, az ügyészség teszi a dolgát az ajánlások alapján, és az Európai Bizottság is vizsgálja az ügyet, de még nem hozott döntést arról, mi lesz a fejlesztési források utólagos sorsa. Ebben a kérdésben megküldi majd a véleményét a kormánynak, amire a kormány határidőn belül reagálni fog.

Kovács Zoltán elmondta azt is, hogy Szekszárdon az ellenzéki képviselők is megszavazták a közvilágítási programot (persze kérdés, hogy nyomozás nélkül mit tudtak az ellenzéki képviselők a korrupciós eshetőségről). Lázár ezután azzal vádolta meg Hadházy Ákost, hogy azért lépett ki a Fideszből, mert a családja nem kapott meg földterületeket, az állami földpályázatokon (persze erről semmilyen konkrétumot nem mondott Lázár).

Ezután Lázár elmondta: olyan jó a közvilágítás Hódmezővásárhelyen, ahol Tiborcz István és Lázár János írta alá a közvilágítás cseréjéről szóló szerződést, hogy amikor pár napja egy ultipartiról hazafelé, pár fröccs után WC-re kellett mennie, nem akart az utcán pisilni, mert ez szabálysértés, és mert annyira világos volt, hogy mindenki látta volna.

Persze nem tudjuk, Hódmezővásárhelyen mennyire zseniális a közvilágítás, de Kecskemétről illetve Hatvanról, ahol szintén az Elios és Tiborcz cserélte a közvilágítást, tudunk képet mutatni (Vigyázat: a videóban erős káromkodás hangzik el).