Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Világmegváltó hírt vitt a pápának, de nem fogadták az állítólag Orbán ellen korábban merényletre készülő szervezet vezetőjét

Ez a cikk több mint 6 éves.

Hosszú cikket közölt tegnap a zoom.hu, amelyben azt írják titkosszolgálati forrásokra hivatkozva, hogy a párizsi merénylő, Abdeslam Magyarországon találkozott a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezet vezetőjével, és olyan, Szlovákiában is hatástalanított fegyverekhez akart jutni, mint amilyen fegyverekkel elkövettek volna egy állítólagosan Orbán Viktor ellen tervezett merényletet. Mint mi is megírtuk, még 2015 novemberében kapcsolt le két nyugdíjas férfit a Terrorelhárítási Központ, és azzal vádolják őket, hogy a magyar kormány tagjai elleni merényletet készítettek elő a Magyar Nemzeti Hadsereg nevű szervezet tagjaiként.

A két férfi azóta is előzetes letartoztatásban ül, júniusban vádat is emeltek ellenük. Annak idején azt is megírtuk, a szervezet vezetője, Orosházi Ferenc cáfolta, hogy Orbán Viktor vagy bárki megölésére készültek volna. Ezt írta akkor Orosházi közleményében:

A Blikk nevű sajtótermék a Magyar Nemzeti Hadsereg nevét hírbe hozta az – állítólag – Orbán Viktort célkeresztjükre tűző, minap elfogott férfiakkal. A fenti állítást határozottan cáfoljuk és egyben visszautasítjuk a lejáratásunkat megcélzó kísérletet. Igen, ezen rendszer ellen vagyunk, egész pontosan az EMBEREK érdekeit képviseljük az embertelenséggel szemben, de (!) nyíltan, szemtől szembe, az igazság erejével harcolva. Nem stílusunk, nem is volt és nem is lesz lesből vadászni valakire.

Ehhez a módszerhez nem megfelelő a genetikai felépítésünk. És igen, a felelősségre vonást senki nem kerülheti majd el, de nem kötéllel a kezünkbe járunk lámpavasat keresve. …. Más utat járunk és hiszünk az eredményességében, mert minden arra utal, hogy az idő nekünk, embereknek dolgozik. – írta akkor Orosházi Ferenc a szervezet nevében a Facebookon.

De kicsoda ő, és micsoda a Magyar Nemzeti Hadsereg?

A Magyar Nemzeti Hadseregről nem sokat tudunk. Azt, hogy léteznek pár YouTube videóból tudhatta a vicces és őrült politikai tartalmakra figyelő olvasó, amelyben katonai ruhában beszéltek arról, Magyarországot újra a Szent Korona oltalmába kell helyezni, és meg kell védeni a zsidóktól.

A YouTube-csatorna egyébként lájkolt egy Fankadeli-videót és egy részt a Jakupcsek showból, illetve feliratkozója volt az EndZionism YouTube csatornának.

Az egyik videóban pedig feltűnik Orosházi is, aki felolvassa a Magyar Nemzeti Hadsereg üzenetét.

Ezután sokáig nem lehetett hallani a szervezetről (tegyük hozzá, előtte se nagyon), és csak az Orbán elleni merénylet híre kapcsán adtak életjelet.

Ekkor Pintér Sándor maga jelentette be, hogy elkaptak két férfit, aki kormányzati szereplők ellen készült merényletre, majd a Blikk egy cikkéből az is kiderült, ez a kormányzati szereplő maga Orbán Viktor. A két gyanúsított elfogása után pár hónappal egyébként először még azt közölte a rendőrség, csak lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják őket. Nem sokkal később az egyik férfi kirendelt védője közölte, nem csak megölni akarták Orbán Viktort, hanem kirabolni is. Végül idén júniusban másfél év előzetes letartóztatás után emeltek velük szemben vádat, emberölési kísérlet gyanújával.

A két vádlott mellett nincs ott Orosházi Ferenc, a Magyar Nemzeti Hadsereg feltételezhető vezetője, akinek regényes életpályája külön cikket is megér, és talán bizonyítja, milyen komoly szervezetről van szó. Orosházi antiszemita, küldetéstudatos magyar, és a devizahitelesek egy csoportjának szószólója.

„Orosházi a Szent Korona-tan rajongója, többször is feltűnt devizahiteles tüntetéseken, 2015 júniusában társaival együtt az ügyészség épületét próbálta elfoglalni békés módszerekkel, majd a rendőrség unszolására és az előállítással való fenyegetés hatására hazamentek. Az akciót azért szervezte Orosházi, mert szerinte Magyarországon már nincs jogállam, és Polt Péter nem a nép nevében vezeti az ügyészséget.

Orosházi korábban megzavarta már a Demokratikus Koalíció egy rendezvényét, és a vádlottak padjára is került holokauszttagadás miatt, mert állítása szerint Kertész Imre Sorstalanság című könyvéből levezethető, hogy nem történt meg a holokauszt. Ebben az ügyben most októberben lesz a tárgyalás” – írtuk róla 2 éve.

De idén nyáron tudott még nagyobbat dobni Orosházi. Állítása szerint gyalog indult el Rómába, hogy ott fogadja őt a pápa, és ő átadhassa neki a nagy titkot, ami megváltoztatja a világ sorsát. 20-30 Orosházi-bejegyzés elolvasása után se tudtam meg, hogy mi ez a nagy titok, mert állítása szerint azt csak ő mondhatja el, és csak a pápának.

Forrás: Orosházi Ferenc facebook

Orosházi egyébként szépen dokumentálta az útvonalat, elég rossz minőségű képekkel, amiből kitűnik, fehér kámzsát öltve, szakállát óriásira növesztve indult el az útra, amelyen folyton-folyvást akadályozta őt a háttérhatalom. A végén eljutott Rómába, ahol fogadta is volna a pápa, de ezt is megakadályozták. Egyébként hívei is bemehettek volna az audienciára a Szentatyával, az előzetes megbeszélések szerint, de sajnos az utolsó pillanatban nem tudta átadni nekik a meghívókat.

Az út után állítása szerint a Music Fm reggeli műsorába is behívták, ahol interjút adott, de a kommentek tanúsága szerint utólag megsemmisítették pont azt a részt a felvételből, amin a beszélgetés hallható lenne.

Végezetül pápai látogatásának napját így foglalta össze Orosházi:

„Lássuk az eseményeket időrendi sorrendben.
Szeptember 20. 8,30
állok a hosszú tömött sorban, hogy eljussak a pápai audiencia színhelyére.
Szeptember 20. 9,00
Az őrség látóterébe kerülök, kiemelnek a sorból és elkísérnek a helyemre.
Szeptember 20. cca. 11,00
Szemkontaktus a Pápával és az elhangzó – személyes találkozóra utaló – kérésemet félre érthetetlen módon elutasítja.
Szeptember 20.
A nap hátralevő része a csalódottság, az értetlenség és az érthetetlenség vegyes érzelmei jegyében telik, melyet éppen csak oldani tud időről időre a térre érkező honfitársaim adta öröm.
Szeptember 21. Reggele
Megyek vissza a térre, ott töltöttem a napom bízva a csodában.
Szeptember 21. Este
Tájékozódom az interneten és először szembesülök azzal, hogy megjelent a térben az Ügyeletes Barom, és az AMK diplomatájaként tüntetett fel.”

Persze Orosházi küzdelme a római látogatással se ért véget. Ugyanis októberben elítélték a nemzetiszocialista rendszer tagadása miatt 300 óra közérdekű munkára, amiért nagy nyilvánosság előtt állította, hogy Kertész Imre Sorstalanságából levezethető, hogy nem történt meg a holokauszt.

A kérdés pedig az, vajon az Orosházi által vezetett szervezet, a Nemzeti Magyar Hadsereg veszélyes összeesküvést szőtt a miniszterelnök ellen? Jól teszi a sajtó, ha súlyánál nagyobbra emeli a Magyar Nemzeti Hadsereg által jelentett veszélyt? Egyáltalán van bármi, ami bizonyítja, hogy Orbán Viktor elleni merényletre készült a két nyugdíjas? Ha pedig nincs, miért állítja bárki is ennek a lehetőségét?