Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Cáfolja a Magyar Nemzeti Hadsereg, hogy Orbán megölésére készült volna

Ez a cikk több mint 8 éves.

Pénteken a TEK elfogott két férfit, akiket terrorizmussal gyanúsítottak. Pintér Sándor ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a férfiak egy kormánytag meggyilkolására szerveződtek, hogy ezzel érjék el a kormány lemondását. Nem sokkal később a Blikk kormányzati forrásokra hivatkozva megírta: a Pintér által „Hadseregnek” nevezett szervezet nem más, mint a magát „Magyar Nemzeti Hadseregnek” nevező szervezet. A Blikk cikke azt is elmondja, Orbán Viktort akarták megölni.

12312107_10208131865158156_129645184_n.jpg

A bulvárlap cikkében egy fotó is van mellékelve a szervezetről, egy Youtube-videóból. Bár a Blikk cikkében ki van takarva a fotón szereplő férfi arca, az eredeti videót megnézve kiderül, a Facebookon Orosházi Ferenc néven fent lévő férfi látható rajta. Orosházi több cikkét, például a Gyöngyöspatán furcsa öngyilkosságot elkövető Esze Tamásnak, a Véderő nevű szervezet vezetőjének szentelt 2011-es búcsúcikkét is, a Magyar Nemzeti Hadsereg tagjaként írja alá.

Orosházi a Facebookon írt közleményében kijelenti, nem akarták Orbán Viktort megölni, és koholmány, hogy ők terrormerényletre készültek volna:

Közlemény!

A Blikk nevű sajtó termék a Magyar Nemzet Hadsereg nevét hírbe hozta az – állítólag – Orbán Viktort célkeresztjükre tűző, minap elfogott férfiakkal. A fenti állítást határozottan cáfoljuk és egyben visszautasítjuk a lejáratásunkat megcélzó kísérletet. Igen, ezen rendszer ellen vagyunk, egész pontosan az EMBEREK érdekeit képviseljük az embertelenséggel szemben, de (!) nyíltan, szemtől szembe, az igazság erejével harcolva. Nem stílusunk, nem is volt és nem is lesz lesből vadászni valakire.

Ehhez a módszerhez nem megfelelő a genetikai felépítésünk. És igen, a felelősségre vonást senki nem kerülheti majd el, de nem kötéllel a kezünkbe járunk lámpavasat keresve. …. Más utat járunk és hiszünk az eredményességében, mert minden arra utal, hogy az idő nekünk, embereknek dolgozik.

Orosházi egyébként a Szent Korona-tan rajongója, többször is feltűnt devizahiteles tüntetéseken, legutoljára társaival együtt az ügyészség épületét próbálta elfoglalni békés módszerekkel, majd a rendőrség unszolására és az előállítással való fenyegetés hatására hazamentek. Az akciót azért szervezte Orosházi, mert szerinte Magyarországon már nincs jogállam, és Polt Péter nem a nép nevében vezeti az ügyészséget.

Orosházi korábban megzavarta már a Demokratikus Koalíció egy rendezvényét, és a vádlottak padjára is került holokauszttagadás miatt, mert állítása szerint Kertész Imre Sorstalanság című könyvéből levezethető, hogy nem történt meg a holokauszt.

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.