Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Hende Csaba szerint politikai manipuláció, amikor betegek beszélnek a szombathelyi kórházban megélt szenvedéseikről

Ez a cikk több mint 6 éves.

A baloldali lakájmédia mondvacsinált hazug akciójának minősítette Hende Csaba egykori védelmi miniszter azokat a megrázó történeteket, amelyeket betegek meséltek el a szombathelyi Markusovszky kórházban töltött napjaikról.

Múlt héten írta meg történetét egy beteg, akit állítása szerint urológiai műtét közben rázott meg az ágyhoz tartozó elektromos párna, szinte csontig égetve egyik lábát. A megrázó vallomás után más betegek is hasonló tapasztalatokról számoltak be. Egy nő 19 hetes terhesen ment magzatvízlevételre, 19 helyen szúrták meg, szepszist kapott, ennek következtében pedig mind a magzatot, mind a méhét elveszítette.

Kedden a kórház vezetése tartott sajtótájékoztatót egy új röntgenkészülék beszerzéséről, itt szólalt fel Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő is, itt hangzott el a mondvacsinált hazug akció szófordulata is. Hende szerint ezekkel a „rágalmakkal és hazugságokkal” a média a közhangulatot próbálja megrontani, és ebből politikai előnyt próbál kovácsolni. A politikus támogatásáról biztosította a kórházat az általa politikai manipulációként elkönyvelt vallomásokkal szemben.

(via Nyugat.hu, címlapkép: Facebook/Hende Csaba)