Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Németh Szilárd szerint a töritanárok azok a sorosista civilek, akiket ki kell takarítani az országból

Ez a cikk több mint 7 éves.

Tegnap elég sok média foglalkozott azzal, hogy Németh Szilárd kisöpörné a sorosista civileket. Amellett, hogy elképesztő, hogy a kormány egy képviselője emberekről, magyar családok tagjai, saját honfitársairól így beszél, és ki akarja söpörni az országból őket, a média nagy része elsiklott afölött a pillanat fölött, amikor Németh Szilárd meg is nevezett egy ellenséget.

7070239_7ac3486302a6582014ce7a475b995e49_wm.jpg

Németh Szilárd (Kép forrása: index.hu)

A történelemtanárokat!

Ugyanis ez a szervezet Németh Szilárd szerint politizálni merészel! Németh Szilárd szerint elfogadhatatlan magatartás, hogy a Történelemtanárok Egylete (TTE) politizál azzal, hogy azt kéri a kormánytól, hogy az érettségizők a szakmailag szerintük hibás történelematlasz mellett (tehát nem is helyette) használhassák a régi atlaszt is idén.

Németh Szilárd ezt a tevékenységet említi a nemzetközi sorosista összeesküvés olyan pontjaként, amelyet ki kell söpörni.

Tehát Németh Szilárd szerint egy szakmai szervezet szakmailag megalapozott közleménye csak és kizárólag sorosista összeesküvés lehet, mert ez már politika.

Sőt, Németh szerint az bizonyítja a történelemtanárok Sorossal való kapcsolatát, hogy a Tanítanék mozgalom honlapján lehet aláírni a töriatlasz használatára vonatkozó petíciót. Nagyívű összeesküvés ez a magyar állam ellen.

Ha már Németh Szilárd ilyen reklámot csinált a TTE szabad tankönyvválasztást követelő petíciójának, itt lehet aláírni.

Persze az már lényegtelen körülmény, hogy se a Tanítanék, se a Történelemtanárok Egylete nem kap pénzt Soros György semelyik alapítványától. A Tanítanék tanárai és aktivistái ingyen dolgoznak, pénzt a tiltakozások szervezésére kapnak, de nem Sorostól, hanem magyar állampolgárok tömegeitől.

Ebből is látszik, mi a kormány célja a civilek támadásával. Szó sincs itt nemhogy az ország védelméről, de még önvédelemről sem. Ez támadás. A Fidesz monopolizálni akarja a politizálás jogát, azt akarja, hogy csak és kizárólag az ő politikája legyen érvényes, mindenki más megszólalása pedig véleménynyilvánítás helyett elítélendő, helytelen támadássá váljon a közvélemény szemében.

Nézzük meg, mi Németh Szilárd valósága. Azt akarja elhitetni velünk, hogy történelmet tanító, tisztességes tanárok petíciója azért, hogy a gyermekeink normális atlaszból érettségizzenek, Németh Szilárd szerint egy összeesküvés Magyarország szuverenitása ellen. És a történelemtanárok petíciójára szerinte az a válasz, hogy ezeket az embereket ki kell söpörni az országból. Írmagjuk se maradjon.

Normális ez? Tényleg olyan országban akarunk élni, ahol a rossz atlasz ellen tiltakozó történelemtanárokat a kormánypárt elnökhelyettese burkoltan szemétnek nevezi, és ki akarja őket takarítani az országból?

 

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.