Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Habony médiája szerint egy horgászkalap mutatja az egyezést a Teréz körúti robbantó és az iszlám terrorizmus között

Ez a cikk több mint 7 éves.

Úgy tűnik, nem elégszik meg a Fidesz médiája a valósággal a szombati merénylet kapcsán, hogy nem egy muszlim, iszlamista vagy menekült robbantott, így a robbantás nem illeszthető a kormánypárt propagandájának valóságába 6 nappal a népszavazás előtt. Habony egyik újságja, a Ripost, így előállt a Monthy Python legjobb szkeccseit idéző, de azért mégiscsak végtelenül izzadtságszagú konteóval.

adekakalap.png

Horgászsapka=iszlám terrorizmus

Idézzük is akkor a Gálvölgyi show 2016-os remakejét:

„A Ripost döbbenetes részletet fedezett fel a rejtélyes budapesti robbantó módszerén: a 20-25 év körüli férfi egy nagy karimájú horgászkalapot húzott a fejére, hogy eltakarja az arcát, de mégse keltsen feltűnést.

A brüsszeli merényletek egyik elkövetője is ugyanilyen sapkát viselt a robbantások napján! A kérdés az: csupán véletlen egybeesésről van-e szó, vagyis mindkét merénylő egyszerűen csak egy hasonló sapkával akarta elfedni magát a kamerák elől, vagy ennél többről?”

Nem is tehetünk mást, mint hogy folytatjuk a gondolatsort. A horgászkalapot általában horgászok használják, és vajon ki az ország lehíresebb horgásza? Hát Áder János köztársasági elnök! Van neki horgászsapkája? Biztosan. A kérdés innentől csupán az, vajon véletlen, hogy Áder kedvenc sportjának kellékét vette magára a brüsszeli és a budapesti robbantó, vagy ennél többről van szó?

Minden magyar embernek fel kell tennie magában ezt a kérdést!

Persze a viccen túlnézve, azért egészen elképesztő, ami folyik. Hogy miként próbálja a Fidesz médiája elültetni az emberek fejében a hazugságot, hogy aki robbant, az biztosan iszlamista terrorista, és hogy egy ilyen szörnyű helyzetet, mint a Teréz körúti robbantás, hogyan próbálnak beledolgozni a kampánygépezetükbe.

Valójában azon kellene minden magyar embernek elgondolkodnia, hogy vajon ilyen hazugságokra épített közbeszédre van-e szükségünk.

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.