Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A kormányinfó véget ért, véget ér ez a közvetítés is

Ez a cikk több mint 1 éves.

Véget ért a kormányinfó, így percről percre tudósításunk is búcsúzik.

A mai etapban leginkább azt tudhattuk meg, hogy az országot sújtó gazdasági nehézségek, az infláció, a rohamosan romló euróárfolyam, miegymás, gyakorlatilag kizárólag külső tényezőkre vezethetők vissza.

Épp ezért nem is nagyon szándékozik tenni semmi számottevőt, mossa kezeit, tegye a dolgát a jegybank. Mindazonáltal majd ha lesz rá pénz, persze a kormány is emelné a béreket a közszférában, meg máshol – de hát ha a kormány felől nézzük a helyzetet, annyira nem is tragikus, mint mondjuk az élelmiszerboltokban. (Gulyás egyébként kikerülte a kérdést, hogy mennyibe kerül most egy félkilós Ráma margarin).

A kormányközeli média pedig szokásához híven adott alkalmat bőven, hogy a miniszter kormánya intézkedéseit dicsérje, de jócskán jutott tér az immár két órában megszabott kormányinfó során a migránsozásra és a baloldal szidalmazására is.

Köszönjük tehát a figyelmet, mi itt búcsúzunk. Ha pedig tetszett ez a közvetítés, kérjük, hogy aki teheti támogasson minket, hogy legközelebb is megcsinálhassuk.