Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Mi Hazánk: a „sátáni erő” ma a balliberalizmus, és a „sátáni erők célja” 1956 óta nem változott

Ez a cikk több mint 4 éves.

Toroczkai Lászlóék is megemlékeztek ma az 1956-os forradalomról, a pártelnök beszédében elmondta, hogy

az a „sátáni erő”, amelyet 1956-ban bolsevizmusnak neveztek, ma a balliberalizmus, ám a magyar olyan nemzet, amely azt is képes legyőzni.

A megemlékezést a Corvin közben tartották, ahol elhangzott, hogy

a „sátáni erők célja” 1956 óta nem változott, vagyis maradt az „északi civilizáció” térdre kényszerítése és a nemzetek megsemmisítése. Sokkal könnyebb ugyanis olyan tömegeken uralkodni, amelyeknek nincs nemzettudatuk – fedte fel Toroczkai a titkos összeesküvés részleteit.

Toroczkai szerint ma a pénzvilág modern módszereinek felhasználásával folyik a „népirtás”, amelynek célja, hogy az „északi civilizáció” helyett kevert fajú népességet alakítsanak ki, ezzel először rabszolgává teszik, majd eltüntetik a nemzeteket.

A magyar nemzet azonban bebizonyítja, hogy nemcsak a szovjet tankokat, hanem a bankokat és a „zuckerbergi világot” is képes legyőzni.

A Mi Hazánk kitért a Jobbikra is, akik véleményük szerint harminc ezüstpénzért eladták hazájukat. A megemlékezésen Pongrátz András, a Corvin köz ’56-os parancsnokának, Pongrátz Gergelynek az öccse úgy vélekedett, hogy a Jobbik azoknak a szellemi örököseivel fogott össze, akik ellen ’56-ban fegyvert ragadott a nemzet, így hát felszólította a Jobbikot, hogy ne vegyék többé szájukra Pongrátz Gergely nevét.

A megemlékezésen három lövést is leadtak egy 1956-os, 76 milliméteres ágyúból ’56 hősei, illetve a „Gyurcsány-terrorkormány” „2006-os áldozatainak” emléke előtt tisztelegve.

(MTI)

Címlapkép: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, EP-listavezetõje beszél a párt VIII. kerületi irodájában tartott eredményváró rendezvényén, az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)