Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Hadházy Ákos: Az a bizonyos nemi szerv ott lesz a Fidesz hátsójában

Ez a cikk több mint 4 éves.

Budapest, kunigunda útja Hadházy Ákos, a tüntetés kezdeményezője kezdésként az európai ügyészségért folytatott aláírásgyűjtésről beszélt, ezzel kapcsolatban elmondta, hogy

május 31-én fogják összeszámolni az aláírások végleges mennyiségét.

Az aláírások aktuális élszámáról csak annyit mondott – mivel nem akart saccolni: „Nagyon-nagyon sok”. Ezért tulajdonképpen már elérték, amit szerettek volna, mivel „nagyon-nagyon sok” aláírást szerettek volna gyűjteni.

Hadházy a Strache-botrányra reagálva azt mondta, szeretett volna meghívni egy meglepetésvendéget, aki mindenkinél többet tud a média feletti irányításról, ezért hívott volna „egy félnáci balféket, aki nem rég még alkancellár volt, de állítólag vadászidény van Ausztriában, így nem tudott jönni”.

Mint mondta, gyakran kapja meg azt a kérdést, hogy mi fog történni, ha meglesznek az aláírások.

„Az, ami akkor is, ha 750 ezer lesz, vagy 1,2 millió: hogy ennyi ember kiállt egy ügyért, és ez óriási dolog”

– mondta.

Arra is kitért az országgyűlési képviselő, hogy ha az EU „átmegy a saját IQ tesztjén”, és rájön, hogy kell ellenállni annak a fertőzésnek, amit saját maga termel ki, „az a bizonyos nemi szerv ott lesz a Fidesz hátsójában” – utalt saját, decemberben a budai Várban elmondott beszédének sokat idézett egysorosára.

A holnapi nap akkor is vereség lesz Hadházy szerint, ha az ellenzék nyer; az igazság és a demokrácia veresége lesz a kormánypropaganda ellen.