Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Nyíradonyban családi majálist tartott az MSZP

Ez a cikk több mint 4 éves.

Nyíradony Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3. számú választókerületi szervezete és a  párt megyei nőtagozata családi majálist szervezett a nyíradonyi Bokréta utcában május elsején.

A „Bokrétás” a város egyik legszegényebb része, az itt élők többsége sokgyermekes, nagy részük közmunkából él, igen szerény körülmények között. Számukra a rezsicsökkentés és a kormány hangzatos ígéretei semmit sem jelentenek, hiszen nem használnak gázt, s bizony egy részüknél az áram is ki van már régen kapcsolva – írta közleményében a párt helyi szervezete.

A programon az elmondásuk alapján több száz gyermek és felnőtt vett részt, utóbbiak pecázhattak, és különböző ügyességi játékokkal üthették el az időt. Tombolát is sorsoltak, a fődíj egy televízió volt.

A rendezvényen részt vett Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke is, aki a párt kampánybuszával érkezett, és rögtönzött utcafórumot is tartott, ahol elmondta, hogy „a szocialistáknak még markánsabban kell felvállalniuk a vidéki emberek, a szegények, az elesettek érdekeinek képviseletét”, valamint azt is, hogy „egy magát baloldalinak mondó pártban természetesnek kell lennie a szolidaritásnak, fel kell vállalnia minden elesett honfitársunk gondjait és problémáit”.

Fotó: MSZP

fotó: MSZP

Fotó: MSZP

Az MSZP-től emellett Harangozó Tamás a párt szekszárdi majálisáról,

Miskolcról pedig Varga László, az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke jelentkezett be.