Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A keszthelyi ellenzék egységesen vonult ki a város május 1-i ünnepségére

Ez a cikk több mint 4 éves.

Keszthely A keszthelyi, hagyományosan május 1-re eső szezonnyitóra idén egységesen vonult ki az ellenzék, jobbikos, szocialista, DK-s, momentumos és volt együttes képviselőkkel és szimpatizánsokkal a menetben.

A Keszthelyi Többség tudósítása szerint meglepetést keltett a szerény létszámú és szellősen elhelyezkedő nézőközönség között az egységes, szervezett ellenzéki csapat, Ruzsics polgármester oda is ment hozzájuk, hogy távozásra kérje őket, mert szerinte ez nem politikai rendezvény. Végül hátrébb húzódva, de ott maradtak az ellenzéki felvonulók.

Az eseményen beszédet mondott Manninger Jenő, a térség fideszes országgyűlési képviselője, és Ruzsics Ferenc polgámester, a résztvevők szerint váratlan megjelenésüknek is köszönhető, hogy ezúttal kimaradtak a beszédekből a brüsszelezések, sorosozások, migránsozások.

A Keszthelyi Többség Facebook bejegyzésében azt is írják, hogy nem fogják annyiban hagyni, hogy a kormánypárti városvezetés NER-lovagok számára árusítsa ki a Balaton-partot. Az ünnepségről az ellenzékiek szerint „híresen független és mindig objektíven tájékoztató” Balatoni Krónika is beszámolt, az ünnepségről közzétett 21 képnek ugyanakkor csupán az egyikén, igen messze és elmosódva látható az ellenzéki tábor egy zászlaja.

Fotó: Keszthelyi Többség

Fotó: Keszthelyi Többség

Címlapkép: Keszthelyi Többség / Facebook