Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Herbál is felszólalt a Várkert Bazár előtt

Ez a cikk több mint 5 éves.

A konferanszié felszólította a jelen lévőket, hogy aki hozott magával lakatot, rögzítse a színpad előtt kifeszített láncra, majd felkonferálta a Herbal Reality youtube csatorna szerkesztőjét, aki online jelentkezett be.

A szerkesztő elmondta, Orbán-kritikájuk miatt ismeretlenek megfenyegették, megölik őket, és végeznek a családjukkal is, majd arról értekezett hosszan és kimerítően, hogy

„leáldozott az ideológiák ideje, elmúlt az idő, mikor számított, ki milyen elveket vall.”

Ezután megjegyezte, sokadszorra és rengetegen gyűltek össze, majd kifejezte abbéli reményét, hogy nem hiába – valamint ahogy korábban említette, nem az ideológiák miatt, hanem hogy ne dögöljünk meg a kórházban, hogy legyen fizetésünk.

Felemlegette, nem mindegy hogy hajléktalan embertársainknak csak házuk, vagy hazájuk sincs. Kifejtette: ha azon vitázunk, melyik ideológia jobb ahelyett, hogy van-e mit ennie embertársainknak, elvesztünk.

Herbál szerint nem az a kérdés, milyen lisztből készült a kenyér, hanem hogy lesz-e kenyér – Orbánt pedig nem érdekli ez a kérdés.

Később meggyanúsította a miniszterelnököt, vajon a bosszúját éli-e ki a 2002-es vereség miatt – egyszer majd kérdőre vonják.

Hosszasan fejezte ki felháborodását továbbá afölött, hogy 2019-ben Bayer Nagy Blankát sértegetheti a tévében – mint mondta, ha valaki mást pocskondiáz, megaláz az egész ország előtt, annak nincs semmilyen elve.

Mint mondta, vízválasztó a mostani időszak: olyan országban akarunk-e élni, melyben gyűlölködésben élünk, vagy rendet kell tennünk,

Herbál megígérte, addig nem állnak meg, míg Orbán bíróság előtt nem felel a bűneiért, majd kijelentette: első lépésként sztrájkolnunk kell – a magyar történelemnek meg kell fordítani a szekerét.