Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Összejött a pénz a tönkretett szánkókra

Ez a cikk több mint 5 éves.

A Fidesz tagjai, és velük karöltve az egész kormánymédia az utóbbi napokban mély depresszióba esett attól, hogy a rászoruló gyerekeknek szánt szánkók, amelyek körülfogják az ország karácsonyfáját, a tüntetések áldozatául estek.


Hidvéghi fideszes kommunikációs igazgató hosszan ecsetelte, hogy milyen elvetemültség a tüntetők részéről, hogy nélkülözőknek szánt ajándékokon töltötték ki a dühüket. Ebből is vonták le a következtetést, hogy a tüntetők egyenesen karácsonyellenesek. A sokszáz, ezer Ebenezer Scrooge kis híján tönkretette az ünnepet. Azonban a demonstrációkban tevékenyen résztvevő Momentum egyik politikusa, Szarvas Koppány Bendegúz gyűjtést szervezett, hogy pótolni tudják a szánkókat.

A Kossuth téri tüntetések során 23 darab szánkóban esett kár, így minimum 280 ezer forintot kellett volna összegyűjteni. A politikus az azonnali.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy ma estére már 1000 euró összejött, tehát tudják pótolni a veszteséget, de a cél, hogy még 1000 eurót gyűjtsenek, és még többet adakozhassanak. Aki szeretne hozzájárulni a jótékony akcióhoz, ezen a linken megteheti.