Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Miféle utolsó férgek” – Volner a Betyársereget vetné be a tüntetők ellen

Ez a cikk több mint 2 éves.

A tüntetések második napján a jobbikos Sneider Tamás azt ígérte, hogy a vasárnapi tüntetésen a párt vidékről toborzott szimpatizánsaival megvédik a budapestieket. Ez lépésre kényszerítette a Jobbikról levált Mi Hazánk Mozgalom erős embereit is. Volner János, a Jobbik volt alelnöke most egy érzelemdús Facebook-posztban kelt ki a tüntetők ellen:

„Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?” – teszi fel a kérdést Volner.

Ugyan írásában kifejti, hogy amúgy a rabszolgatörvény ellen szavazott, és elítéli azt, de a Jobbik és a baloldal násza, ahogy fogalmaz, annyira kihozta a sodrából, hogy a Betyársereg 300 jól képzett emberét hívja a Kossuth térre, persze csak abban az esetben, ha a Szent Korona veszélybe kerülne, mert Volner János szerint a rendőrség eddig  „profin és végtelen türelemmel” kezeli a helyzetet.