Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Az M1-en még Gyurcsányról beszélgetnek

Ez a cikk több mint 5 éves.

A Terror Háza előtt gyűlt össze a központi állami rendezvényre érkező tömeg. Az Index szerint az Oktogon és a Vörösmarty utca között áll a tömeg. A zenés elemekkel tűzdelt  műsor 3 órakor kezdődött, Schmidt Mária Terror Háza főigazgató, valamint Orosz Ildikó, a beregszászi főiskola rektora mondott beszédet.

Ez alatt az M1 Mráz Ágoston Sámuel és Lánczi Tamás elemzővel melegített a miniszterelnök beszédére. Szerintük ahogy a tavalyi, úgy az idei is választási beszéd lesz, „külpolitikai és geostratégiai vonalon lesz erős a beszéd”, idén is a brüsszeli „föderalisták” és „globalisták” elleni harc, illetve a bevándorlás elleni küzdelem lesz a fő elem.

Orbán dicsérete mellett arra jutottak az elemzők, hogy Magyarországon nincs ellenzék, csak „a rombolásban mestermunkát végző” Gyurcsány Ferenc. A DK elnökéről jó 2 percen keresztül beszélgettek az ünnepi műsor résztvevői, de lámpavasat is emlegettek Márki-Zay Péterrel össszefüggésben.

Az állami televízió lényegi üzenete az volt, hogy az ellenzék fogalmatlan, de radikalizálódik, az igazi ellenfél a nyugati liberális elit, amely a májusi uniós választások előtt már pánikol. Orbán Viktor azonban szerencsére már megszervezte az ellenzéket.